Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Zamčeno
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli KOLEM nového fóra

Příspěvek od Teuzz »

A můžeš mi říct na co? Vidíš tady nějaké RSS?

//Vadí ti tam? To je mi líto...
Naposledy upravil(a) Teuzz dne stř 6. srp 2008, 10:23, celkem upraveno 1 x.
Burn in hell.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak buď to smažte nebo opravte, na co tam budou staré příspěvky, že :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Pridani RSS mame v TODO listu, v cem je zadrhel, ze to jeste neni by nejlepe zodpovedel Lemra...

Kazdopadne vsechny veci k reseni co zde byly reportovany mame zaznamenany, takze netreba nic pripominat.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já bych znova připomněl bug při editaci postů s odkazem, řekl bych že momentálně by to mělo být v TODO listu na předních místech
ignorelist: kremrole a dezoláti
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Je to tam... :)
Bathory
DEVastor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEVastor »

co takhle misto omezeni velikosti vkladanych obrazku pridat do CSS: img {max-width:780px;}?
Obrázek
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Koukám, že jsem upravili sekci benchmarky a výslekdy z nich dali do speciální sekce, paráda :wink:
Ovšem mohli byste tam přesunout opravdu všechny thready s bench výsledky?

Např:
Doom III - benchmark
TrueCrypt Benchmark
PRIME BENCHMARK 1.0
Sandra 2005 SR1

atd...

//E: Ok, dobře tedy :)
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne ned 10. srp 2008, 19:42, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Urcite mohli, ale to staci napsat po SZ moderatorovi te sekce. Urcite to neni problem kolem noveho fora.

//edit Don: ano pracuji na tom... vcera jsem tam nahazel prvnich par aby tam neco bylo a aby zmizel ten seznam tech "dulezitych"
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zombux píše:já bych znova připomněl bug při editaci postů s odkazem, řekl bych že momentálně by to mělo být v TODO listu na předních místech
up, pozoruju čím dál víc zmrvených odkazů na fóru. tohle by měla být priorita #1 s neprodleným řešením
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

http://images.google.cz/images?um=1&hl= ... r%C3%A1zky
Stačí dát odkaz do xxx, nebo ne? :?

Edit: A funguje to i po editu.
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo jenže tohle nikdo neví a nepoužívá, na každým jiným fóru to funguje bez [url]
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Ono by stačilo, aby se to automaticky přepsalo po uložení.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

WTF.. pri stisku tlacitka odeslat na obrazovce s napsanou odpovedi.. po cca 5min to prestalo.. do te doby nepomahalo ani opakovane odeslani..
http://maxtor.ic.cz/pct4um/error.gif
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

to už tady bylo jednou postováno, podle mne jde o nějaké omezení (na straně serveru - hostingu) v maximálním počtu současných spojení k databázovému serveru.

viz:

Kód: Vybrat vše

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/user-resources.html
show must go on..
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

zombux píše:
zombux píše:já bych znova připomněl bug při editaci postů s odkazem, řekl bych že momentálně by to mělo být v TODO listu na předních místech
up, pozoruju čím dál víc zmrvených odkazů na fóru. tohle by měla být priorita #1 s neprodleným řešením
To je otázka pár řádků, neřikejte že tam neni nikdo schopný kdo by to napsal..

Omlouvám se zombe, tentokrát apeluji já :mrgreen: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ono by možná stačilo zakomentovat zdroják funkce která má na svědomí to zkracování
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Design se může možná někomu líbit, z mého pohledu jsou nápisy nahoře trochu drobečkové, Celkově je moc světlý. Byl jsem zvyklý a spokojen s bývalým tmavým který jste vyšachovali. A zajímalo by mně kdo navrhl použít zrovna tento Vista-like, pro tento typ fóra by skvěle plnil funkci jednodušší a přehlednější. Nebo už nejde o obsah ?
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

Měl bych dotaz na galerii, už delší dobu je nefunkční, tak mě zajímá, jestli bude zprovozněna v blízké době, nebo ne a v tom případě, jestli je obsah zálohovaný a bude někam umístěn.

;-) Díky za odpověď
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

spirit64 píše:Design se může možná někomu líbit, z mého pohledu jsou nápisy nahoře trochu drobečkové, Celkově je moc světlý. Byl jsem zvyklý a spokojen s bývalým tmavým který jste vyšachovali. A zajímalo by mně kdo navrhl použít zrovna tento Vista-like, pro tento typ fóra by skvěle plnil funkci jednodušší a přehlednější. Nebo už nejde o obsah ?
Zkus zatim tohle:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... lit=vzhled
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

STANIK#007 píše:Měl bych dotaz na galerii, už delší dobu je nefunkční, tak mě zajímá, jestli bude zprovozněna v blízké době, nebo ne a v tom případě, jestli je obsah zálohovaný a bude někam umístěn.

;-) Díky za odpověď
jj, přidávám se, někde na webu jsem dokonce našel i galerii přímo pro phbb3 fora (posílám zabalenou v příloze, nevím odkud to je, ale mohla by fungovat i tady
spirit64 píše:Design se může možná někomu líbit, z mého pohledu jsou nápisy nahoře trochu drobečkové, Celkově je moc světlý. Byl jsem zvyklý a spokojen s bývalým tmavým který jste vyšachovali. A zajímalo by mně kdo navrhl použít zrovna tento Vista-like, pro tento typ fóra by skvěle plnil funkci jednodušší a přehlednější. Nebo už nejde o obsah ?
jj, koukni na smeťák (/edit, tak už to poslal Woyta) těch mutací je tam spousta, hlavně ten Darkside od NoTHx je jako tmavý v pohodě (stačí jen trocha poladit velikosti fontů, jak tam sám psal.. nebo jen převzít), jinak další jeho upravená mutace je od devastatora tady: http://uloz.to/642055/m2filter-pctforumcss.m2f, takže, pokud zkousneš firefoxe či operu (vzhled Firefoxe jde dokonce navíc naemulovat z hlediska použitých ikon dokonce i jako IE6-ka :-) - víc tady: https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/4327%20) ), tak t i nic nebrání koukat na forum právě s Liškou, nebo v opeře (nebo s spíš liškou v opeře? :-) )

Taky bych se chtěl zeptat, jestli je už je v jednání to umožnění vkládání videí (youtube, google, atd.. - případně zda už to tady někomu funguje?) do přízpěvků v syntaxi

Kód: Vybrat vše

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v={TEXT}][/youtube]

viděl jsem už forum, kde to běhalo (viz obrázek níže..) zkoušel jsem to i podle toho návodu, ale tady zatím ne (asi bude třeba něco přidat do zrojáku, nebo něco píšu špatně..)

Obrázek

Dík moc
Zdraví S.
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
Zamčeno

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“