notebook - vypíná se lcd
Moderátor: Don
- JvtDeSiGn
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
notebook - vypíná se lcd
Mám asus série A6KM, a začalo se mi vypínat lcd. Už blblo dělší dobu, ale teď se po x sekundách vždycky samo vypne (lcd). Chápu, že je po něm, ale nesetkal ste se stím už někdo? Jestli se nejedná jen o nějakou prkotiku, kterou by člověk zvládl opravit aji sám
Díky
//D.M. přesun z Mobilních zařízení
Díky
//D.M. přesun z Mobilních zařízení
All I know is that I know nothing.
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: notebook - vypíná se lcd
Uz viac userov pisalo ze sa im na asus A6Km vypina displej(displej aj podsvietenie)
No niesom si sity ci sa jedna o chybu displeja(roby ti to aj ked mas pripjeni externy displej ) ?
No niesom si sity ci sa jedna o chybu displeja(roby ti to aj ked mas pripjeni externy displej ) ?
'Cause life is like a game sometimes
- wwsly
- Nováček
-
Ahoj,
mám naprosto stejný problém. Display se mi po cca 3s vypne. A když ho zapnu přes fn+F7 tak zas spadne. Připojený externí lcd display zobrazuje normálně.
mám naprosto stejný problém. Display se mi po cca 3s vypne. A když ho zapnu přes fn+F7 tak zas spadne. Připojený externí lcd display zobrazuje normálně.
- smoula
- Mírně pokročilý
Zdar a sílu.wwsly píše:Ahoj,
CCFL výbojka to má za sebou. Tuhle věcičku ale seženete v pohodě na ebay za pár korun, jenom ji vyndáte a novou dáte zpět do displeye a je to, otázka půl hodiny.
- wwsly
- Nováček
-
Nedá se ta výbojka sehnat někde v ČR? Nejsem přes tyto věci odborník, tak si Vás dovolím požádát o pomoc.
- smoula
- Mírně pokročilý
Zkus obvolat Abax,ATA comp a notebook servis jinak v oblasti těchto věcí panuje ještě v ČR hluboká totalita, nikdo sem zatím nevozí náhradní díly do noťasů, aby jsme si je mohli opravit, případně vozí ale chce za to takovou pálku že se to ani nevyplatí opravovat.wwsly píše:Nedá se ta výbojka sehnat někde v ČR? Nejsem přes tyto věci odborník, tak si Vás dovolím požádát o pomoc.
- machi58
- Nováček
-
mel sem stejny problem s podsvicnim oddelal sem ramecek monitoru a dole podnim byl povipadenej dratek. Ted uz vsechno jede tak jak ma.
- wwsly
- Nováček
-
Já jsem stáhl podsvícení dost nízko, ale tak, aby se na to dalo ještě dívat a prestalo se to vypínat. Při vyšším nastavení podsvícení se podsvícení rozbliká a při ještě vyšším se displej vypne.
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to vypada spise na invertor nez vybojku.wwsly píše:Já jsem stáhl podsvícení dost nízko, ale tak, aby se na to dalo ještě dívat a prestalo se to vypínat. Při vyšším nastavení podsvícení se podsvícení rozbliká a při ještě vyšším se displej vypne.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- wwsly
- Nováček
-
Dá se to nějak přesněji analyzovat? Abych nekoupil display zbytečně. Výbojku kupovat nebudu.-- DiL -- píše:to vypada spise na invertor nez vybojku.wwsly píše:Já jsem stáhl podsvícení dost nízko, ale tak, aby se na to dalo ještě dívat a prestalo se to vypínat. Při vyšším nastavení podsvícení se podsvícení rozbliká a při ještě vyšším se displej vypne.