Díky
//D.M. přesun z Mobilních zařízení
Moderátor: Don

Zdar a sílu.wwsly píše:Ahoj,
mám naprosto stejný problém. Display se mi po cca 3s vypne. A když ho zapnu přes fn+F7 tak zas spadne. Připojený externí lcd display zobrazuje normálně.

Zkus obvolat Abax,ATA comp a notebook servis jinak v oblasti těchto věcí panuje ještě v ČR hluboká totalita, nikdo sem zatím nevozí náhradní díly do noťasů, aby jsme si je mohli opravit, případně vozí ale chce za to takovou pálku že se to ani nevyplatí opravovat.wwsly píše:Nedá se ta výbojka sehnat někde v ČR? Nejsem přes tyto věci odborník, tak si Vás dovolím požádát o pomoc.

to vypada spise na invertor nez vybojku.wwsly píše:Já jsem stáhl podsvícení dost nízko, ale tak, aby se na to dalo ještě dívat a prestalo se to vypínat. Při vyšším nastavení podsvícení se podsvícení rozbliká a při ještě vyšším se displej vypne.

Dá se to nějak přesněji analyzovat? Abych nekoupil display zbytečně. Výbojku kupovat nebudu.-- DiL -- píše:to vypada spise na invertor nez vybojku.wwsly píše:Já jsem stáhl podsvícení dost nízko, ale tak, aby se na to dalo ještě dívat a prestalo se to vypínat. Při vyšším nastavení podsvícení se podsvícení rozbliká a při ještě vyšším se displej vypne.