Ani mně se nelíbí, s 40-60mm ventilátory mám je ty nejhorší zkušenosti a už je v počítači nikdy nechci vidět.ehw píše:koupíš aktivní chladič na ramky,ale nelíbí se mi ty malinkaté ventilátorky
To byl přesně můj původní záměr.Mirek E. píše:Ventilátory bych dal všude kromě bočnic. Dej ho tedy dopředu, dozadu, zespod a zvrchu.
Přední a dolní nasaje studený vzduch a zadní, horní + zdroj vysaje teplý vzduch z case ven.
Fotka je právě problém, jinak bych tu fotografii sem už nahrál dávno. Jedná se o midi-tower klasických rozměrů. Má tlusté hliníkové šasy a vnitřek působí kvalitně. Na druhou stranu je skříň už docela stará a hodně poškrábaná, takže mi nečinní problémy do ní řezat díryMirek E. píše:Co to je za case?
Nahoď alespoň foto vnitřku.
Pro představu se můžeš podívat např. na tuto fotku skříně, kterou jsem náhodně vybral z obchodu a jejíž vnitřek je až na perforace prakticky identický s mojí skříní.

Co se týče modifikací, tak krom vyřezání děr přímou bruskou ještě udělám skříni vysoké nožičky, aby byl dobrý přístup ke spodním prachovým filtrům.