Nová zvuková karta

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Nová zvuková karta

Příspěvek od LoCo99 »

možná to nějak extra nevypadá ale je tam prakticky všechno a víc než co bych hledal/budu potřebovat, maximálně tam chybí parádička na změnu hlasu :D
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

ono je všetko v tých pár MB :mrgreen:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
bk2601
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bk2601 »

Budu potřebovat i nové kabely pro propojení beden se zvukovkou. Doufám že mi postačí tohle:

http://www.czc.cz/reloop-2x-rca-m-2x-rc ... 60/produkt

A ještě bych potřeboval nějakou redukci z Jack 3,5 na 6,3 pro sluchátka a jednu pro mikrofon. Nevím ale jakou vybrat, poradíte někdo? :(
NTB: Dell Inspiron 7559 - CPU: Core i5 6300HQ ; RAM: 16 GB DDR4; GPU : GTX 960M 4GB; SSD: Samsung EVO 850 120GB
Phone: Samsung Galaxy Note9
Watch: Garmin Fenix 5
dohnalik
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od dohnalik »

Na phoebus sice ovladače přímo od cmedia pasovat budou (možná po nějaké úpravě), ale nepůjde tam měnit dost docela podstatných věcí, které ten DSP řídí, takže to zase taková prdel není. Jinak ty ovladače fungujou v pohodě, mně nespadly ani jednou a to jsem s něma dělal psí kusy, zase někdo neumí něco nastavit a pak to svádí na ovladače.
miro1360
Nováček
Nováček

Příspěvek od miro1360 »

dohnalik píše:Na phoebus sice ovladače přímo od cmedia pasovat budou (možná po nějaké úpravě), ale nepůjde tam měnit dost docela podstatných věcí, které ten DSP řídí, takže to zase taková prdel není. Jinak ty ovladače fungujou v pohodě, mně nespadly ani jednou a to jsem s něma dělal psí kusy, zase někdo neumí něco nastavit a pak to svádí na ovladače.
jeb na to jaro, spravíme nejaký open usb R-2R dac nech majú niečo poriadne :-D ...
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“