Nová zvuková karta
Moderátor: CageJ
- LoCo99
- Začátečník
Re: Nová zvuková karta
možná to nějak extra nevypadá ale je tam prakticky všechno a víc než co bych hledal/budu potřebovat, maximálně tam chybí parádička na změnu hlasu 

- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ono je všetko v tých pár MB 

Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- bk2601
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Budu potřebovat i nové kabely pro propojení beden se zvukovkou. Doufám že mi postačí tohle:
http://www.czc.cz/reloop-2x-rca-m-2x-rc ... 60/produkt
A ještě bych potřeboval nějakou redukci z Jack 3,5 na 6,3 pro sluchátka a jednu pro mikrofon. Nevím ale jakou vybrat, poradíte někdo?
http://www.czc.cz/reloop-2x-rca-m-2x-rc ... 60/produkt
A ještě bych potřeboval nějakou redukci z Jack 3,5 na 6,3 pro sluchátka a jednu pro mikrofon. Nevím ale jakou vybrat, poradíte někdo?

NTB: Dell Inspiron 7559 - CPU: Core i5 6300HQ ; RAM: 16 GB DDR4; GPU : GTX 960M 4GB; SSD: Samsung EVO 850 120GB
Phone: Samsung Galaxy Note9
Watch: Garmin Fenix 5
Phone: Samsung Galaxy Note9
Watch: Garmin Fenix 5
- dohnalik
- Čestný člen
Na phoebus sice ovladače přímo od cmedia pasovat budou (možná po nějaké úpravě), ale nepůjde tam měnit dost docela podstatných věcí, které ten DSP řídí, takže to zase taková prdel není. Jinak ty ovladače fungujou v pohodě, mně nespadly ani jednou a to jsem s něma dělal psí kusy, zase někdo neumí něco nastavit a pak to svádí na ovladače.
- miro1360
- Nováček
-
jeb na to jaro, spravíme nejaký open usb R-2R dac nech majú niečo poriadnedohnalik píše:Na phoebus sice ovladače přímo od cmedia pasovat budou (možná po nějaké úpravě), ale nepůjde tam měnit dost docela podstatných věcí, které ten DSP řídí, takže to zase taková prdel není. Jinak ty ovladače fungujou v pohodě, mně nespadly ani jednou a to jsem s něma dělal psí kusy, zase někdo neumí něco nastavit a pak to svádí na ovladače.