Já si myslim že Headovi to celkem jede. Koukal jsem na ty grafy a jako většina her jede podobně, což je cíl. Některé jedou hůře ale jedou už to je dost úspěch, neměl 50% epic failu. U těch co jedou ale hůře by mohl pomoci ten NTSYNC.
Na druhou stranu ale tohle je 14 let starej CPU. V podstatě nejstraší stále použitelnej CPU. HEDT Haswell je nejstarší CPU co jednak má AVX2 a druhak má dost jader aby se nezadusil na každym rohu. Plnej děr a side-channel zranitelností, jejich patche srážej výkon a na linuxu kolikrát více než na win protože tam se na tohle hraje dost brutálně. Naopak se divim jak dobře mu to jede.
Linux poslední měsíce dost bojuje, třeba můj proxox má schválně starší kernel, protože vše po 6.11 snižuje výkon a nové sedmičkové kernely ještě o něco více, protože Linux jak se ukázalo je děravej jak řešeto a ten jeho mýtus bezpečnosti byl hostoricky spíš "security trough obscurity" a teď jak to začaly bombarodovat ty nový LLMKa dělaný na detekci security děr tak najednou je oheň na střeše a furt se něco řeší a tahle řešení nám výkon nezvedaj a problémy jinde naopak přinášej.