Stoobi píše:A nebo použít odlakovač na nehty, ten to zahladí parádně...=WiSh= píše:jj, ja vetsinou pouzivam dve.. cca 1mm na kraje a silnejsi na vyplneni... u vetsich ploch je dobre to prebrousit brusnymi kotoucky, nebo papirem... vypada to pak rovnomernejsi.
Project: Computio Aquatilis - ressurection on p.8 !
Moderátor: L4mka
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

Tak mam tu mensi update po VETSI dobe. Vytahnul jsem to ted ze sklepa a neco malo zacal delat, do Vanoc chci mit hotovo. Uvidim. Hlavni zmena je ta ze tam nebude vodnik ale jen vzduch.
Dnes jsem poupravil kvetinace , tim, ze jsem udelal mrizku, ze stejneho materialu jsem udelal kryt horniho okynka, Z cerveneho plexi prachovy filtr, bohuzel jeste bez filtru
A nakonec jsem poridil 2 UV modry fany...
Premyslim kam dam kos na hdd, premyslim nad pozici na fotce...uvidim
Muzete kritizovat, po tech modech co tu a na Invexu byly se az stydim

Dnes jsem poupravil kvetinace , tim, ze jsem udelal mrizku, ze stejneho materialu jsem udelal kryt horniho okynka, Z cerveneho plexi prachovy filtr, bohuzel jeste bez filtru
A nakonec jsem poridil 2 UV modry fany...
Premyslim kam dam kos na hdd, premyslim nad pozici na fotce...uvidim
Muzete kritizovat, po tech modech co tu a na Invexu byly se az stydim

.
- LuckeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no pokroky celkom dopohody a nieje to nahodou ta sietka co tam mas nico co sa dava na steny pri omietkych alebo pri com to myslim ze som sa s tim uz stretol 
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- nem.p
- Začátečník

- djmarshall
- Začátečník

Tak zatim je to pěkné, hlavně v klidu máš čas, tahle bedna je rulezz!!! Mám jí taky, už se nedá moc sehnat, sehnal jsem ji v práci u jednoho dodavatele asi před...... rokem? má jí i šéfik. Bedna je z slušnýho matroše - kolega tam má 14HDD, 4méchy atd. Fandim ti!!!! a celej můj kolektiv v práci!!!

CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Super, po tech katodach a kabelech v izolacce co tu byly posledni dobou je dobre, ze je tu zas nejaky mod "na delsi dobu" Jen nevim, jestli ta perlinka ztvrdne dostatecne az to striknes. Neco jineho by asi bylo striknout to epox. pryskyrici.. Taky bych mel pohnout s mym last modem, uz mam par veci pohromade, konecny nazev, tak pocitam ze bych pristi weekend moh dat nejake fotky...

- Holda
- Středně pokročilý

i kdyz neztvrdne tak je to jedno. je tam nasponovana jak trampolina... 
Ted nytuju box na hdd, dobrusuju kit a tak, nema cenu sem davat dnes foto, az bude vic dodam.
Jinak si myslim, ze to je +- hotovy, sezenu plexi, gravirnu, striknu, nejaky ledky, muj vlastni controller a finito...snad
//Stoobi - smazány příspěvky neodpovídající pravidlům...
Ted nytuju box na hdd, dobrusuju kit a tak, nema cenu sem davat dnes foto, az bude vic dodam.
Jinak si myslim, ze to je +- hotovy, sezenu plexi, gravirnu, striknu, nejaky ledky, muj vlastni controller a finito...snad
//Stoobi - smazány příspěvky neodpovídající pravidlům...
.
- Holda
- Středně pokročilý

Mensi update, do kose na disky jsem jeste udelal diru kvuli lepsimu tohu vzduchu na disk, uvidim jestli to k necemu bude...sice to vypada prasecky, ale to dela ta orejpana barva
Pak jsem ho prinytoval k bedne.Takze ted jsem jaks taks vyuzil to volny misto nad zdrojem a odpoledne se vrhnu na power a reset
Pak jsem ho prinytoval k bedne.Takze ted jsem jaks taks vyuzil to volny misto nad zdrojem a odpoledne se vrhnu na power a reset
.
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- Radeon9550
- Začátečník

souhlasim z holdou 29 myslim si taky ze neni dulezite mit bednu po ktere tece sliz nebo ktera je rezava(nic proti modderum)podle me je dulezite aby splnovala ucel jako dobre proudeni vzduhu,poradek v kablech nejake to osvetleni,okno a hlavne aby se libila uzivateli

tento mod se mi zatim libi
tento mod se mi zatim libi
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- nem.p
- Začátečník

Hlavne neuspechat. Myslim ze vzhled je dost dulezity a proto taky delas MOD. Az to fouknes tak uvidis a meka mrizka by byla casem k vzteku. Nekdo holt vse podridi vzhledu a nekdo funkcnosti, ktera vyhovuje jemu samotnemu. Udelej dokonaly pomer mezi tim a bude to super. Jak vsichni vime mod nedela okno ani katoda.
- Holda
- Středně pokročilý

- kadas152
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- BodyZ
- Začátečník

- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: