ja jsem jednou tak dlouho shanel naky pekny madla, az sem se nato jednoduse vyprd
Jinak je furt gut, trochu me prekvapila ta cerna metaliza, ale proc ne?
Tesim se jak udelas ten predek. Jako tovarni mi to zas tak neprijde. No uvidime jak se to vyvine.
2 cujo - vse je puvodni, nejak porad nevim o co ti jde
2 body - no tak prave proto jsem dal ty co jsem konecne sehnal a blizily se moji predstave
2 s7rny - ted, diky
hruby nastin predku davam pro predstavu, jeste nejsem zcela rozhodnuty jestli to bude takto, ale momentalne me nic jineho nenapada. Uvitam impulz k inspiraci.
Jako vypadá to dobře, ale prostě ten předek se mi nezdá. Já nevím, ale chtělo by to nějakej prvek, kterej zaujme. Ale napadá mě jedině roura k fanu, nebo tak něco. Ale budu o tom přemýšlet, takhle mi to prostě připadá ukrutně prázdný a tovární...
A co chces dat doprostred? Vypada to stylove, ta mrizka tam sedne jako ulita
Vypada to jako predek nakyho auta.
Treba dat do jedny 5.25 pozice neco jako reflektory. Proste aby to dostalo masku jako auto, ale to by ti asi k tomu modu moc nesedelo.
no mně se ten předek docela líbí, ale kdybys tu mřížku nahoře jak tam byl ten nápis uřízl, tak by to imho vypadalo líp, teda pokud nechceš tam nahoru nějakej nápis
diky, ze se snazite. V kazdym pripade zluty kraje zustanou, protoze maji navaznost na vrch a bocnice. Nejspis pockam az udelam 5,25 pozice. Predelavam regulator a tak treba jeste nejaky napad prijde.
mno nevypada to veru zle, takovou bych tam nedal, ale zluta by mohla bejt. Puvodne jsem zlutou mrizku zavrhl hned napocatku. Zdalo se mi, ze by to bylo moc zlute, ale....
o vikendu jsem se snazil udelat chlazeni disku a tady jsou plody me prace. Puvodne jsem chtel koupit - nandat - pridelat - pustit, ale to opravdu s timto produktem neslo
nejdrive jsem chladic odstrojil a z hlinikoveho plechu vytvaroval "vanicku" pro disk
potom jsem upravil profily na uchyceni a prestrikal. Srouby jsem dal nove a stahl jsem s nimy chladic a "vanicku" aby v sobe drzely disk. Pak jsem na ne navlekl silikonouvou buzirku (pouzil jsem tu z ATA kulatych kabelu, puvodne jsem chtel pouzit perka, ktera byla soucasti, ale tohle se mi zdalo ucinejsi). Tim vzniklo pruzne ulozeni na profilech a zespodu jen zajistil matkou aby vse drzelo.