Project WU-TANG by nem.p_90%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
nem.p
Začátečník
Začátečník

Project WU-TANG by nem.p_90%

Příspěvek od nem.p »

aktualni stav

7.3.06

Obrázek

19.3.06

Obrázek

23.4.06

Obrázek Obrázek

Cas upgrade meho hlavniho PC nadesela, a to pomerne rychle az necekane. Chtel jsem si na nej pripravit v klidu nejakou peknou bednu, ale vzhledem k okolnostem na ni uz tyden delam a pristi tyden uz ji chci mit na stole.

Bednu jsem sehnal celkem nahodou a uz tady byla k videni. V krame uz ji dnes tezko sezenete a proto je take dost pevna a kvalitni. Vazi asi 12 kilo a je skutecne fortelni a pekne udelana.

Zamer jsem mel od zacatku jasny (jako vzdy :) ), ale nejak se to zvrtlo a je to uplne jinak (jako vzdy :) ). Chtel jsem zachovat svou oblibenou cervenou a doplnovat ji mela stribrna, ale kdyz mi prisla deska od DFI Lan Party volba byla jasna, rozhodl jsem pro cernou a zlutou. Kejska mi musi vyhovovat hlavne ucelne a proto zadne vystrelky necekejte. Proste klasika a jednoduchost. A tady uz nejake to foto.

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Barvy tedy cerna v kombinaci se zlutou. Co jineho nez ma oblibena particka Wu-Tang Clan :twisted:
Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) nem.p dne ned 23. dub 2006, 17:25, celkem upraveno 3 x.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

To je fofr, doufam ze to bude stejne dobry, ba i lepsi nez tvuj predchozi projekt. Zatim valis, tak v tom pokracuj. Drzim palce
CASE: EA WINGS
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

No uz jenom ta barevna kombinace zni zajimave...A ta bedna by nemusela bejt spatna, zda se bejt fakt kvalitni - az skoda do ni riznout:)
Btw to odsavani jak tam je vzadu, to je super vec...to pak staci mit na prociku pasiv...teda aspon ja to tak mam ve starym kompu...
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

hele vidim dobre,nebo me jen matou ty ostry hrany na predku...neni ta bedna zkosena po stranach(jako nahore sirsi nez dole)?

jinak mas na to solidni matros :twisted:
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

wu tang mod? hmm tak to si nechám líbit.. bude tam fotka methodmena? nebo něco jako ODB RIP? :D :roll: :oops:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Mohl by mi nekdo vysvetlit co to je to Wu tang???, :lol: :oops: Vubec nevim oc jde. :oops:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Radeon9550 píše:Mohl by mi nekdo vysvetlit co to je to Wu tang???, :lol: :oops: Vubec nevim oc jde. :oops:
Rapová skupina...
http://www.wutangcorp.com/
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak to vypadá velice dobře, projekt ve stylu bit-techu (fota komponent a všeho...:))

Každopádně po shédnutí kvalitní práce na prvním projektu se těším na další zajímavou práci a doufám, že kvůli spěchu neubereš na kvalitě.

Jen pro info, na obrázku, kde máš ty komponenty, to hliníkový vepředu je kryt na zdroj nebo chladič HDD?
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

tak chlapi diky za kladny ohlasy, ale neni zatim vlastne co hanit, ze :wink: Musim upozornit, ze prace na JOCU jeste neskoncily. Jen je pozastaveny nez dam do kupy toto.
2 rosie - odsavani vzadu bude 120kou a ten tunel pujde pryc aby se vesel Ninja.
2 stepa - bedna neni zkosena, ale pusobi to tak.
2 koza - budou tam fotografie vsech clenu clanu :lol:
2 radeon - neposlouchej jen co hrajou v radiu a bedne :wink: nic ve zlem nekomu se libit nemusi
2 stoobi - no vyfotil jsem vsechno co mam a neco tam ani nebude, ale vypada to tak dobre :) hlinik vepredu je skutecne chladic HDD. Pouril jsem ho uz na RedComplex a jelikoz tady budu mit dva disky tak ho asi nahradi nejake jine chladice.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

nem.p píše: 2 koza - budou tam fotografie vsech clenu clanu :lol:
WOW tak tomu řikám pravá inspirace! :worship: fakt se těšim..

že bych se nechal inspirovat atcq nebo the roots? :roll:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

koza píše:že bych se nechal inspirovat atcq nebo the roots? :roll:
Bow Wave... :lol:

j, vypadá to zajímavě... ale ta kejs se mi v defaultu nelíbí... :|

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

cece Roots me taky napadly nebo Cypress Hill, ale u nich bych musel zmenit barvu badny na zelenou :lol:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no vypada to zajimave uz se tesim :)

BTW: co je to zluto cerny? mixak?
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

ani ti nevim, to neni moje nasel jsem to pro inspiraci. Nejdriv jsem myslel taky ze je to mix, ale asi je to nejaka vyfikundace na delani muziky, rekl bych nejaky sampler.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

tak jelikoz jste byli hodny tak davam prvni praci. Bedna nemela zadny kos na disky krom dvou skrytych 3,5. Ja ale dam disky do pasiv chladicu a tak potrebuji vice mista. Vzal jsem kos na mechaniky ze ze stare case a pridelal ho pod 3,5 kos. Tam byl uz od vyrobce takovy bazmek, ktery se da vysouvat a lepsi reseni si nemuzu prat.
Obrázek Obrázek
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

tak tohle je husta vychytavka...ale na co kos na mechaniky?:) Ne to byl vtip...tohle je fakt super vec...co to vlastne je za kejs?
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Zacatek je hned paradni, takovy vychytavky se vzdycky oceni. Ten kejs se zda paradni. Taky bych si takovej pral :)
CASE: EA WINGS
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Xan píše:..co je to zluto cerny? mixak?
Production Studio od Rolanda.. Obsahuje to sampler, sequencer, ma to vypalovacku.. proste takkovy kompletni hudebni produkcni studio.. :)
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Ja len k tej fotke veci co mas pokope ako ne na mod .... ten sprej je brutalny shit vyhod to alebo to chod vratit je otrasny .... kupis si montanu ... ale coloru nie ...
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Nekteri lide asi nemuzou pochopit, ze kazdy nema penize nebo moznost koupit si montanu, treba u nas v obchode neni a nemam cas ani moznost se nejak jinde dostat.A z netu preplatis púostovne a myslim ze pokud to nebude polivat nakym lihem nebo do toho triskat sroubovakem tak nevidim duvod proc by se to muselo sloupat :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Odpovědět

Zpět na „Projekty“