PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

JJ stoobi to nechapu jak to tak riznes ! mohl by si ten ramecek zabrat uplne z blizky ? PLS ! Jo a kdyz je tam honde vetracku tak ne to good ja jich tam mam hafo a me to nevadi ! teploty mam dobry akorat to trochu huci ale to je tim ze to neni v uzavreny CASE ! 3* 80x80 prodavny ! a pak 80x80 ve zdroji na CPU a jeste mam BOX chladic soc. A na disku ! :)
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

co tak dat tie vetraky napr. na 7V ... potom to az tak nehuci
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Hezký jako vždycky co víc k tomu dodat :up: :up:
žádná konstruktivní kritika mě nenapadá :-)
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky. No rámeček můžu nafotit víc zblízka, večer nahodím foto. A ty fany půjdou přes regulátor (0-12V a ve zdroji 5-12V), takže pokud se dají tak na těch 5V, takje to naprosto v pohodě. Osvětlení u fanů bude zapojený mimo regulaci, takže fany budou svítit nezávisle na točkách. O hlučnost se nebojím a hlavně myslím, že výkon chlazení bude naprosto dostačující...:)
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

musím říct že se mi to fakt líbí... sem zvědavej jak to bude vypadat až to bude complete :)
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak a konečně jsem se dostal k zakrytování spodku, takže tady je pár fotek. Na 1mm plech jsem navařil šroubky (závit M3) a tím to je přidělaný ke case. Zvenku je to pak ještě zakitovaný a zabroušený do hladka (to víte, 1mm svářet elektrikou, to je hrůza). Samozřejmě nakonec budou i hrany zakitovaný... Stejně tak zadní kus plechu, kde je vyvedenej konektor pro napájení zdroje. Je toho málo, další bude zítra... :wink:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

No lolec teď to vypadá jak vybrakovanej mrazák :lol: :oops: ...

Jsem zvědav co z toho bude zatim halda práce ... BTW: toto takhle hranatý bude pořád ? :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ty plechy jsou potažený plastem, takže to je krásně jemný a taky pevný. A je to dobrej základ pro barvu (když se to zabrousí). A rovný to bude, jaký by to mělo být? Když je rovnej zbytek case, tak musí být i spodek, ne? Aby to navazovalo... :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Stoobi píše:... Když je rovnej zbytek case, tak musí být i spodek, ne? Aby to navazovalo... :wink:
hehehe uvažuješ moc konvenčně :oops: náhodou by se to dalo suprově zaspodkovat nerovně a navazujícně :) ale je to tvůj kvádřík :lol:

BTW: už jsem chtěl ukázat svůj novej casemod (nehranatej :oops: ) (postup) a von ten blbej film má místo 24... 36 snímků tak ještě chvíly :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Samozřejmě, že by se to dalo, to neříkám, ale jde o to, aby to vůbec sedělo ke zbytku, když je zbytek "kvádrovitej" a hranatej, tak tak musí být i spodek, aby to sedělo. Ale není to ještě komplet. Na spodku ještě pár věcí snad dodělám... :wink:
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Stoobi, je mě jasný, že to není ještě hotový a nevím jak to přesně ve finále bude, ale je tam několik věcí, který by se určitě dali udělat líp a zajímavěji (souhlasíš?), ale nevím jestli ti do toho můžu nějak zasahovat, je to přeci jen tvůj mod, ale kdybys chtěl poradit, tak řekni. Jak to tady čtu, tak si moc poradit nedáš, tak abych to nesepisoval zbytečně :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

VlasTik píše:Stoobi, je mě jasný, že to není ještě hotový a nevím jak to přesně ve finále bude, ale je tam několik věcí, který by se určitě dali udělat líp a zajímavěji (souhlasíš?), ale nevím jestli ti do toho můžu nějak zasahovat, je to přeci jen tvůj mod, ale kdybys chtěl poradit, tak řekni. Jak to tady čtu, tak si moc poradit nedáš, tak abych to nesepisoval zbytečně :wink:
Já si poradit dám, ale záleží, co je to za radu. Ale určitě to sem napiš. Docela by mě zajimalo, co a kde se ti nezdá... :wink:
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Stoobi píše:Já si poradit dám, ale záleží, co je to za radu. Ale určitě to sem napiš. Docela by mě zajimalo, co a kde se ti nezdá... :wink:
OK, tak až bude čas, tak něco napíšu :wink: , ještě by mě zajímalo, o co ti přesně na tomhle modu jde, chápeš, prostě taková tvoje základní filozofie, jako co se pokoušíš vytvořit, jak a k čemu má mod sloužit, abych se do toho mohl vžít a radit věcně :) , u rust modu mě to bylo jasný a to se povedlo, ale u tohohle zatím nevím o co jde a kam směřuješ, abych neradil kraviny :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ty na to deš nějak filozoficky :) O co mi jde? No prostě vytvořit elegantní mod, kterej bude splňovat moje předpoklady bezproblémového provozu a obsluhy. Bude mít dostatečně výkonné chlazení, ale zároveň bude skoro neslyšný. Bude se "tvářit" elegantně a zároveň agresivně. Nebudou překážet zbytečnosti, jako je např. mnoho pozic pro mechaniky nebo obrovské množství kabeláže. Bude mít ergonomické ovládání a jednoduchý přístup k požadovaným funkcím (ovládání osvětlení, čerpadla, apod). a tak podobně.

Ale samozřejmě, hodně věcí je dost subjektivních, takže mě to třeba vyhovuje, někomu by to vadilo...to bude asi všude... :wink:

Ale když si vezmu, jakou filozofií jsem se řídil v době, kdy jsem tenhle mod vymýšlel (sakra to už je taky dost dlouho :-D ), tak se to teď dost liší. Je to hlavně tím, že jsem na dost věcí změnil názor, dost věcí umím teď udělat líp a dost věcí jsem si třeba před tím nemohl dovolit (ať už finančně nebo technicky). V podstatě v první fázi to měl být mod, který ukáže, že i s obyčejného papíráku se dá udělat zajimavá case, která se vyrovná třeba Chieftecu, ale v konečné fázi zjišťuji, že aby to bylo možné, tak z toho papíráku tam nic nezbyde...:)

V prvních plánech to byla taky doceal kolotočařina, v podstatě jsem plánoval rozsáhlou hru ze světly, tedy např. pulsující světelné trubice, rozvěcení LED od předku case až po zadek postupně nebo zvukový analyzer ze 120LED. Ale to byly první plány, od kterých jsem pak hodně rychle upustil. I když tišťáky na ty LED nebo katody tady mám hotový a jsou vlastně na h***o. Ale tak to prostě je. Taky jsem plánoval daleko víc světla a v této fázi tam budou 2-3UV katody a jedna modrá u nápisu v bočnici, takže vlastně decent. To mám taky rád.

No snad z toho někdo něco pochopí...proto jsem v době, kdy jsem se k tomuto projektu vracel psal, že se dost věcí změnilo. Ať už to bylo v době, kdy jsem na nic enměl čas, nebo v době, kdy jsem dělal na routeru, který taky jistou měrou ovlivnil vývoj tohohle modu. A stejně tak i začátky Orange. Ale prostě tenhle mod už chci dokončit. Přes půl roku mi stál v pokoji rozpracovanej, tak mi ho bylo líto, ale na druhou stranu už to není až tak prioritní mod, jakým byl dřív. Teď vím, že si můžu dovoli dělat víc modů, takže se nazaměřuju jen na jeden. Možná to je chyba, možná ne. V podstatě už teď, kdy není hotov ani tento, ani Orange mám v hlavě už další dva mody, do kterých už jsem jistým způsobem investoval, takže snad to také dopadne.
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Sorry, že tak pozdě, ale dřív nebyl čas, koukám, že se tady diskuse nějak zastavila, snad se mě lidi nebojíte :) .

Stoobi, máme skoro stejnou filozofii, takže si budem celkem rozumět :wink: , líbí se mě tvůj záměr vyrovnat se Chieftecu, kéž by bylo víc takových modderů, ale doufám, že jednou i tvé nadšení dosáhne tak vysoko, že budeš chtít nakopat do prd*le Zalmana :) . Já se o to teď ze všech sil snažím :D .

Hlavně moje názory a rady ber s klidem, jenom ti chci poradit a vůbec nechci nějak snižovat tvoji práci, já už jsem spíš magor než modder :twisted: , takže beru, když mé rady nebudou vyslyšeny a je mě to vlastně jedno, co si na tvém modu uděláš a co ne, do ničeho tě nechci nutit :wink: .

Kdybych měl být důsledný do všech detailů, tak by jsi to musel udělat skoro celý jinak, takže to vemu jen zlehka :wink: . Ono zatím není ani moc něco soudit, zatím vemu jen pár základních věcí, který se tam začínají rýsovat, zbytek uvidím, až jak se vyvyne :)

Začnu aktuálně k těm plechům na spodku, co jsi tam bouchnul, asi jsi si všimnul, že ani lidi něpěli slávu, takže se to asi nikomu moc nelíbí :wink: , takhle ten spodek vypadá jako uměle dodělanej, prostě jako kdybys s tím nepočítal, když už jsi to chtěl mít takhle zadělaný, tak mohly být ty plechy vcelku od spodu až nahoru, nebo pokud to chceš mít oddělený, tak by bylo lepší ty plechy vsadit do nějakýho lehkýho rámu, prostě to nějak zvýraznit a ne to pak divně maskovat. Navíc by bylo asi lepší dát do toho rámu nějakej tahokov nebo děr. plech, aby mohl vzduch líp cirkulovat, třeba i stříbrný v černým rámu, aby to trochu ožilo, nebo když tam chceš mít jen plech, tak do něho vysmahni nějaký věci ať to nevypadá jen jak obyčejnej sokl a ať ten vodník může líp dejchat :wink: . Ale zase ten samotnej plech bez rámu je tam docela nebezpečnej, když se to otevře, aby ses nějak nepořezal :) . Pokračování příště (bude něco k tomu koši na disky :wink: )

Vůbec bych nechtěl abys byl na mě nějak naštvanej nebo tak, tak jestli nechceš abych ti takhle dál radil, tak řekni, ale myslím to dobře :oops: :oops: :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

To se neboj, naštvanej určitě nejsem a jsem spíš rád za konstruktivní kritiku, ale boužel (asi jsi to čekal) s tím nemohu souhlasit. Hned vysvětlím.

S tím zakrytím tímhle způsobem jsem počítal hned od začátku a také to bylo podle toho upravený. Tedy abych byl přesný, tak úplně na začátku tam mělo být kouřové plexi a pod tím ty pulsující katody. Ale upřímně, to byly představy takový, když si člověk neumí ještě představit přesnej rozměr tý case, ono se to v hlavně pkěn modduje, když pak v reálu zjistíš, že tam na to není místo. Ale stejně jsem ty katody upustil, protože by to bylo jak kolotoč. :) Takže s tím šlo pryč i plexi.

A to, že sem nikdo nepíše, to chápu...ono když se podíváš na těch 6fotek, je tak něco pořádně vidět? Není...jsu to 3kousky plechu, který jsou potažený bílým plastem, což se k tomu absolutně nehodí. A zase to bude vypadat jinak, až se to krásně stříkne. Další fakt je, že tvůj názor vychází z toho, že jsi tady na 20stránkách viděl fotky, kde byl prostě jen rám, člověk si na to zvykne. Kdyby tam ty plechy byly od začátku, tak bys to určitě psal jinak.

Ad říznutí o hranu. To určitě ne, protože tam bude jen roh a všek bude zakitovanej, aby tam nebyly otvory, který by rušily dojem a zbytečně se tam mohl usazovat plech. Já vím, že ty asi moc nemusíš projekty (psal jsi to v diskuzi na CC), ale alespoň to zkus pochopit, že prostě nemůžu udělat všechno hned najednou. Nebo spíš si to uvědom, ono to asi chápeš a víš, ale uvědomit si to...ale to není jen tvoje věc, tak to tady prochází hromada lidí, takže to neber osobně.

Otvory pro chlazení? Proč? Proč bych narušoval čistou rovnou linii boku case tím, že tam narvu tahokov nebo cokoli jiného? Není to zbytečný? 1. na pravé straně bude pod plechem kompletní rozvodna elektriky, takže by vlastně nebylo nic vidět - přidělal bych si tím ještě práci zaděláváním a maskováním. 2. narušil bych cirkulaci vzduchu, protože ty fany prostě přímo foukají dolů na výměník a vzduch jde dál skrz otvor v podlaze až ven z case, takhle bych to zbytečně narušil, že by to začlo tlačit vzduch i do stran. To mi připadá zbytečný. A i když se nad tím zamyslím, tak se mi tam prostě ten tahokov nehodí. Uvažoval jsem o perforaci, ale zde je to stejný problém a navíc nechci míchat další "styl" do téhle case. Já nemám moc rád, když někdo an jeden otvor hodí perforovanej plech, na druhej tahokov a na třetí třeba síťku na mouchy. U tohohle modu jsem zvolil dost hrubý a agresivní tahokov, takže se ho snažím použít, kde se dá, ale když bych do toho ještě zamotal perforaci, to se mi prostě nezdá. Možná je to, teda určitě je to jen můj osobní názor, ale tak to je...:) Hlavně ber v úvahu, že to má být elegantní, ale zároveň agresivní mod, takže všude by měla být čistá nerušená linie. Uvidííme, jak se ti to bude zdát až to bude všechno v jedný barvě, protože také jinak vypadá kombinace šedého a bíleho plechu a nebo jednotná lesklá černá metalíza.

A ještě poslední poznámka k tomu plechu v celku. To by sice bylo možný, ale dost složitě by se v tomhle případě kombinovalo uchycení a hlavně, proč bych sundaval bočnici i se spodním plechem? To mi příde zbytečný. Když budu potřebovat něco upravit ve spodní části, tak od toho jsou tam ty písty, takže plechy zůstanou na místě a zároveň, když se potřebuju dostat do case, tak prostě jen sudnám bočnici a plechy zase zůstanou na místě...

Poslední dobou mám spíš chuť se na projekt vykašlat a hodit fotky až po dokončení, protože se dost množeš posty, kde prostě lidi nechápou, že to není hotový...to není nějakej útok proti někomu, ale prostě takový můj dojem. Projekty dělám jen proto, že sám si to rád prohlížím (nemyslím svoje, ale třeba na Bit-Techu), takže jsem chtěl tuhle zajimavost zatáhnout i do ČR na naše fora a myslím, že se to docela povedlo...jen na to někdo nesmí zapomínat, že všechny fotky nejsou kompletní mod...:) To je asi vše.

2VlasTik: Opravdu oceňuji tvojí kritiku a těším se na "pokračování". Určitě je tam mnoho chyb, ale taky je tam dost věcí, který se můžou zdát dělaný divně, ale většinou mají opodstatnění, který tady velice rád uvedu. A pokud narazíš na ěnco, čeho jsem si já nevšiml a nebo zjistím, že to jde udělat i líp, tak to velice rád předělám... :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jasne souhlas ale osobne bych taky nove delsi bocnice. Vypadalo by to decentneji. Nebo kddyby ta zakladna byla sesikmena ci jinak zvyraznenena. Treba jako DooM III mod ale to je na tobe. Pisty jsou pekna a zajimava vec ale bal bych se ze se plna case prevrati.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

To Stoobi: Tak pane opět klobouk dolů. Precizní práce jako vždy. Nechápu sice kam chodíš na ty nápady i když musím říci, že jich mám taky plnou hlavu, bohužel však jejich provedení se s tím tvým nemůže rovnat. Je vidět že nad tím trávíš většinu volného času. Vypadá to fakt skvěle. "APLAUSE"
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Dobrý Stoobi, já věděl že si nenecháš poradit :wink: , jinak já jsem jen nadhodil spoustu možností, jak to jen trochu vylepšit, osobně si myslím, že celej ten dodělanej spodek i s tím "vodním chlazením" není dobrej, prostě chladit komp takhle složitě a hlučně je podle mě zbytečný :wink: , ale ještě k těm plechům - já jsem moc dobře pochopil proč jsi tam dal jen obyčejný plechy - bylo to to nejjednodušší řešení a já tě chápu, když děláš na tolika modech, tak musíš dělat nějaký kompromisy, přeci se nebudeš dělat třeba tejden s nějakým soklem, ne? Chtěl jsi to mít i agresivní, takže varianta třeba s tahokovem, nebo nějak zajímavě vysmahlím plechem (děr. plech teda nechceš - chápu) v nějakým jemným rámu (když to chceš mít oddělený), by tam mohl být, nevím jako že když agresivní, tak jedině s čistýma rovnýma liniema, ale chápu, že to pak přináší spoustu další práce, jako mít tam pěknej naleštěnej výměník, nějak pěkně tam zabudovat tu rozvodnu elektriky, nebo to tam nějak decentně osvítit LEDkou - jak jsi psal - je to práce navíc - takže musel přijít kompromis. ale hlavní důvod, proč jsem ti vlastně vnucoval ty děravý varianty je prostě lepší odvádění vzduchu z case, člověk, když dělá celou case, tak musí vždycky najít nějaký řešení, aby to dobře vypadalo, ale zároveň, aby to chladilo, takže ty děravý varianty jsou tam z toho důvodu, já vím, že sis zase něco v hlavě vymodoval, ale prostě ten vzduch by šel z toho spodku mnohem líp, to mě nikdo nevyvrátí, ono vzduchu to budeš špatně vysvětlovat, aby šel ven nějakou skulinou mezi dnem a podlahou, spíš se ti tam ten vzduch bude motat furt dokola a ven ti půjde jen slabě, ale můj názor. Pak ještě kdyby jsi to chtěl mít teda takhle, tak už bych ty plechy teda v celku udělal, teď nejde o nějakej přístup někam, ale o to že to prostě líp vypadá v celku, než to mít rozpůlený a tvrdit, že to vypadá jako v celku (chápeš - bez kompromisů). Jinak vlastně když už tokovejhle vodnik, tak bych to dal spíš do horní části case (vím, že to neprojde, bys to musel zahodit), a třeba by to za určitých podmínek šlapalo i skoro pasivně (jen větrák ve zdroji), s tím, že bys tam měl ale i větrák, pro případ dlouhodobýho burnu, ale že to je vlastně dole, tak ty větráky musíš mít zaplý pořád, jinak by se ti teplej vzduch vracel zase do case, ale to už je na tebe moc složitý, řešit nějaký pasivní chlazení, zatím dělej pěkný mody a časem to třeba příjde :wink:

PS: být tebou, tak dělám na jednom modu, ale bez kompromisů
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

VlasTik píše:ale to už je na tebe moc složitý
Sorry, ale po týhle vědět, bych se nejraději urazil...

Ale abych to vysvětlil. Kompromisy nedělám. Teda alespoň ne v moddingu. To rozhodně ne...ale jak už jsem vysvětloval výš, mám své důvody, proč to mám takhle. A rozhodně to není žádný kompromis. Uvidíme, co na to budeš říkat, až to bude komplet, třeba změníš názor, třeba ne...ale je tady jeden fakt, že by se asi moc neshodneme, protože každej máme jinej pohled na věc. Je to možná i dobře, alespoň si nelezeme do zelí a každej dělá to svoje a jinak. A nedělám víc modů, teď dělám na 2.0 a až jí dodělám, tak začnu zase na Orange a pak třeba příde na řadu další...rozhodně to není tak, že bych měl na jednom stole Orange a na druhém 2.0 a dělal na obou stylem 5minut tady a 5tam. To ne... :lol:

Prostě jsem jen Orange začal, protože jsem na to měl chuť.

Nerad bych, aby ses urazil, ale někdy (z toho textu) mě připadá, že si hraješ na moc velkýho guru? A nemyslím, si, že to je zrovna na místě. Možná nedělám luxusní dřevěný case, ale zase mám za sebou rust modding. A dělám už druhou case by plech. A ještě zdaleka nejsem u konce s nápadama...

A co se týká pasivního chlazení, ano slyšel jsem o tvém úplně pasivně chlazeném zdroji/celém PC, ale proč bych se tomu měl vyrovnávat? Někdy možná, ale mě zatím vyhovuje to co mám. Větráky mají taky něco do sebe...a na pasiv se taky chystám, i když asi trochu v jiný podobě, než máš ty.
Zatím si vystačím s výkoným vodníkem...

A ještě abych dodal k tvým poznatkům. O tom, jak půjde vzduch líp, by se dalo dlouze polemizovat. Já to mám takhle a tak to zůstane, umístění je takový, takže nemám důvod to přesouvat nahoru...já si taky stojím za svým...
A plechy taky...já myslím, že mluvit o praktičnosti je u modu taky na místě, protože mod musí být především perfektně zpracovaný po praktické stránce a ne jen po vzhledové, takže nevidím důvod, proč bych měl zbytečně odkrývat i spodek, když ten jeden spoj nebude skoro vidět...ano je tam, ale je tam z důvody praktičnosti... :wink:

Ale jsem rád za tuhle kritiku...jistým způsobem mě to ovlivňuje...a rád bych slyšel i další, např. na ten koš na disky, když jsi to nakousl... :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“