Project TITAN (UNnaMod)
Moderátor: L4mka
- JohnyX
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby bylo videt, ze tenhle mod neni mrtvy, dve nove fotky:
Na prvni je uz pohromade "par veci na mod"

...a na druhe takova malickost - carbon na starem Plexu 482448.
Bylo to na zkousku, takze doufam, ze az to budu delat na tech DVD nad nim, dopadne to jeste o trochu lepe

Jinak co se nazvu tyka, UNnaMOD, protoze to melo byt unnamed, ale prepsal jsem se a vypadalo to zajimave. Finalni nazev bude na 90% TITAN
...logo predelam, az bude chvilka
Na prvni je uz pohromade "par veci na mod"

...a na druhe takova malickost - carbon na starem Plexu 482448.
Bylo to na zkousku, takze doufam, ze az to budu delat na tech DVD nad nim, dopadne to jeste o trochu lepe

Jinak co se nazvu tyka, UNnaMOD, protoze to melo byt unnamed, ale prepsal jsem se a vypadalo to zajimave. Finalni nazev bude na 90% TITAN
Naposledy upravil(a) =WiSh= dne pát 18. lis 2005, 12:37, celkem upraveno 1 x.
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ne ne, je to povrchova uprava, folii jsem zkousel asi dva druhy a oboje vzdycky vypadalo jako folie. Tohle je povrchova uprava, pracny, drahy, ale vysledek nerozeznas od carbonu (tedy rozeznas, pokud o tom vis a hledas to mikroskopem...)Xan píše:no tak ta první fotecka vypada dobreuz se na tenhle mod zacinam tesit
btw:cim je udelanej ten carbon? folie?
//edit: jo a co se toho nazvu tyka, tak v potaz jeste prichazel CARBON ..tj tech 10%
- nem.p
- Začátečník

- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ale jo klidnenem.p píše:No a prozradis nam jak si tento majstrštik delal
presny navod tady
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník

- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
...tak to se ani neptejte... Nechtejte ani vedet na kolik to prislo me, Ale jen pro info, takovy baleni - kit "udelej si sam" co vystaci cca na pul midi case prijde na 2.300,- Jenze u toho je prusvih, ze vam pokud to stejne neudelate naraz, dojde vyse zmineny aktivator a jeden spray stoji 800,-Dj´ Frodo píše:....
/edit: no a velky plochy se s tim delaji dost obtizne, protoze je to takovy mikrofilm a musi to byt milimetrova prace. chtel jsem to mit puvodne na cely case, ale tuhle myslenku jsem opustil. Takze z toho budou mechaniky, drobnejsi casti a nejspis i cast predku, az to konecne dolaminuju...
- Perfect_
- Začátečník

- BodyZ
- Začátečník

je to hodne dobry, tak na nas popud bys mel nahodit par novejch fotek. Libi se mi to dost, ale za ty prachy do toho nejdu.
Sem na ten novej mod zvedavej, moc se mi u toho minulyho nelibily svetla, ale zase graviry mas uplne dokonaly.
Tak do toho!!!
Sem na ten novej mod zvedavej, moc se mi u toho minulyho nelibily svetla, ale zase graviry mas uplne dokonaly.
Tak do toho!!!
CASE: EA WINGS
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No první fotka vypadá lépe než dobře. Tohle jsem vždycky obdivoval na modderech na bit-techu, že jsou schopní nakoupit všechno najednou, ještě než začnou moddovat. Já osobně tady na novej mod mám dost věcí, ale abych nakoupil takhle všechno, to asi ne. Vždycky hromadu věcí řeším až když se k nim dostanu...
A jinak ten carbon vypadá hezky. Ale cena je opravdu dost vysoká...
A jinak ten carbon vypadá hezky. Ale cena je opravdu dost vysoká...
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tady je detailnejsi foto, ale nevypada to tak dobre, jako v realu, ten lesk se spatne foti...

2Stoobi: .. no tohle jeste ale neni vsechno
...jinak ty "serialy - komiksy" na bit-tech taky miluju
2 Nox.lbc: jj, to je on. S tapetou neudelas takove jemne detaily, jako napr. to plasticke logo compact disk...
2BodyZ: No jestli myslis ten UTmod, tak za to muzo fotky, ono tam sice byly cervena - modra - zelena, ale vsechny svetla tam byly 3x, takze to bud svitilo zelene, nebo modre, nebo jen cervene. To jen kdyz jsem to tenkrat fotil, rozsvitil jsem to na max. Jinak diky za pochvalu gravirovani me bavi, bohuzel do tohohle modu se moc nehodi... ale jeste uvidime..
Perfect_: taky tyhle drahy vychytavky nemusim - tohle byl "omyl" ted mi ty penize vazne chybeji, mohl jsem mit trebas lepsiho vodnika... Musim rict, ze mam dluhy jako prase, tak doufam ze tenhle mod dokoncim

2Stoobi: .. no tohle jeste ale neni vsechno
2 Nox.lbc: jj, to je on. S tapetou neudelas takove jemne detaily, jako napr. to plasticke logo compact disk...
2BodyZ: No jestli myslis ten UTmod, tak za to muzo fotky, ono tam sice byly cervena - modra - zelena, ale vsechny svetla tam byly 3x, takze to bud svitilo zelene, nebo modre, nebo jen cervene. To jen kdyz jsem to tenkrat fotil, rozsvitil jsem to na max. Jinak diky za pochvalu gravirovani me bavi, bohuzel do tohohle modu se moc nehodi... ale jeste uvidime..
Perfect_: taky tyhle drahy vychytavky nemusim - tohle byl "omyl" ted mi ty penize vazne chybeji, mohl jsem mit trebas lepsiho vodnika... Musim rict, ze mam dluhy jako prase, tak doufam ze tenhle mod dokoncim
- Perfect_
- Začátečník

Jo já to zas nemyslel, tak, spíš jsem tím chtěl říct, že se mi libí módy ve stylu z mála hodně, a ne, že někdo má hafo peněz, tak nakoupí to nej a akorát to seskládá, nebylo to nijak mířeno na tebe. Btw díky za fotku=WiSh= píše:
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
..a ja se zas klidne podepisu pod tohle
..treba Tattoo modvysel na 4 kila a vypada slusne, ... tohle by ale melo byt na delsi dobu. Jediny co byl fakt ulet byl ten karbon, ale to se uzije polovina uz je v haji..
- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prosimte kde se da ta carbon vecicka koupit? tohle schanim pres rok a vsude mi cpou jenom ty tlusty samolepici folie!
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: