Project TITAN (UNnaMod)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

JohnyX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyX »

hh to ji budes chladit vodou? aby nezmrzla:D
CPU:AMD AthlonXP 1800+@1,5GHz RAM:256Mb PC133 GPU:GForce FX5200 64Mb HDD:QuantumFireball 20,5Gb DVD:SONY DVD/CD-RW FDD:Shit PowerSource: 350W Forton Case:Noname WI-FI: D-Link DWL-510
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Tak aby bylo videt, ze tenhle mod neni mrtvy, dve nove fotky:
Na prvni je uz pohromade "par veci na mod"
Obrázek

...a na druhe takova malickost - carbon na starem Plexu 482448.
Bylo to na zkousku, takze doufam, ze az to budu delat na tech DVD nad nim, dopadne to jeste o trochu lepe 8)
Obrázek

Jinak co se nazvu tyka, UNnaMOD, protoze to melo byt unnamed, ale prepsal jsem se a vypadalo to zajimave. Finalni nazev bude na 90% TITAN 8-) ...logo predelam, az bude chvilka
Naposledy upravil(a) =WiSh= dne pát 18. lis 2005, 12:37, celkem upraveno 1 x.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no tak ta první fotecka vypada dobre :) uz se na tenhle mod zacinam tesit
btw:cim je udelanej ten carbon? folie?
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Xan píše:no tak ta první fotecka vypada dobre :) uz se na tenhle mod zacinam tesit
btw:cim je udelanej ten carbon? folie?
ne ne, je to povrchova uprava, folii jsem zkousel asi dva druhy a oboje vzdycky vypadalo jako folie. Tohle je povrchova uprava, pracny, drahy, ale vysledek nerozeznas od carbonu (tedy rozeznas, pokud o tom vis a hledas to mikroskopem...) 8)

//edit: jo a co se toho nazvu tyka, tak v potaz jeste prichazel CARBON ..tj tech 10% :wink:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

No a prozradis nam jak si tento majstrštik delal :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

nem.p píše:No a prozradis nam jak si tento majstrštik delal :wink:
ale jo klidne 8-) BILEJ PLEXTOR > zaklad na plasty > cerna matna > spec. vrstva s carbon vzorem se da do vody > vzorek se rozpusti > nastrika se "aktivator" > obtiskne se to na mechaniku > necha se to uschnout > prelakuje se to > vylesti se to > CARBON PLEXTOR

presny navod tady
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

a na kolik te ten "karbonovej lak" vysel???
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Diky za upresneni a take by me zajimala cena a kde to koupit. Asi nejaky autotuning ?
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Dj´ Frodo píše:....
...tak to se ani neptejte... Nechtejte ani vedet na kolik to prislo me, Ale jen pro info, takovy baleni - kit "udelej si sam" co vystaci cca na pul midi case prijde na 2.300,- Jenze u toho je prusvih, ze vam pokud to stejne neudelate naraz, dojde vyse zmineny aktivator a jeden spray stoji 800,-

/edit: no a velky plochy se s tim delaji dost obtizne, protoze je to takovy mikrofilm a musi to byt milimetrova prace. chtel jsem to mit puvodne na cely case, ale tuhle myslenku jsem opustil. Takze z toho budou mechaniky, drobnejsi casti a nejspis i cast predku, az to konecne dolaminuju...
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Byla by nějaká detajlnější fotečka toho karbonu? Mě se to moc líbí :). I když nemám rád takovýdle drahý vychytávky, tak bych to rád viděl pořádně :).
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

je to hodne dobry, tak na nas popud bys mel nahodit par novejch fotek. Libi se mi to dost, ale za ty prachy do toho nejdu.
Sem na ten novej mod zvedavej, moc se mi u toho minulyho nelibily svetla, ale zase graviry mas uplne dokonaly. :up: :up:
Tak do toho!!!
CASE: EA WINGS
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

br r r r

Příspěvek od Nox.lbc »

jj, tenhle carbon jsem viděl na strojírenským veletrhu .. fakt fajnová věcička ;-) ... BTW: Konečně taky nějaký VELKÝ case ... těším se !
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No první fotka vypadá lépe než dobře. Tohle jsem vždycky obdivoval na modderech na bit-techu, že jsou schopní nakoupit všechno najednou, ještě než začnou moddovat. Já osobně tady na novej mod mám dost věcí, ale abych nakoupil takhle všechno, to asi ne. Vždycky hromadu věcí řeším až když se k nim dostanu...:)

A jinak ten carbon vypadá hezky. Ale cena je opravdu dost vysoká... :cry:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

tady je detailnejsi foto, ale nevypada to tak dobre, jako v realu, ten lesk se spatne foti...
Obrázek

2Stoobi: .. no tohle jeste ale neni vsechno :lol: ...jinak ty "serialy - komiksy" na bit-tech taky miluju :wink:

2 Nox.lbc: jj, to je on. S tapetou neudelas takove jemne detaily, jako napr. to plasticke logo compact disk...

2BodyZ: No jestli myslis ten UTmod, tak za to muzo fotky, ono tam sice byly cervena - modra - zelena, ale vsechny svetla tam byly 3x, takze to bud svitilo zelene, nebo modre, nebo jen cervene. To jen kdyz jsem to tenkrat fotil, rozsvitil jsem to na max. Jinak diky za pochvalu gravirovani me bavi, bohuzel do tohohle modu se moc nehodi... ale jeste uvidime.. :wink:

Perfect_: taky tyhle drahy vychytavky nemusim - tohle byl "omyl" ted mi ty penize vazne chybeji, mohl jsem mit trebas lepsiho vodnika... Musim rict, ze mam dluhy jako prase, tak doufam ze tenhle mod dokoncim
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

=WiSh= píše:
Perfect_: taky tyhle drahy vychytavky nemusim - tohle byl "omyl" ted mi ty penize vazne chybeji, mohl jsem mit trebas lepsiho vodnika... Musim rict, ze mam dluhy jako prase, tak doufam ze tenhle mod dokoncim
Jo já to zas nemyslel, tak, spíš jsem tím chtěl říct, že se mi libí módy ve stylu z mála hodně, a ne, že někdo má hafo peněz, tak nakoupí to nej a akorát to seskládá, nebylo to nijak mířeno na tebe. Btw díky za fotku :).
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Perfect_ píše:....
no ja taky... tenhle case je z bazaru za 400 ... ale proste koupis tohle, pak tamhleto, pak zjistis, ze to potrebujes dvakrat... no a je to v haji...
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak pod tohle se klidně podepíšu. člověk si říká, že nejvíc ho bude stát ten case, ale nakonec za case dá zanedbatelnou částku, ale pak těch hovadin - to je 50,-Kč tady, 100,-Kč támhle a hned je z toho dost...:) Ale je fakt, že se dají dělat mody za zajímavý ceny...:)
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

..a ja se zas klidne podepisu pod tohle :thumbsup: :thumbsup: ..treba Tattoo modvysel na 4 kila a vypada slusne, ... tohle by ale melo byt na delsi dobu. Jediny co byl fakt ulet byl ten karbon, ale to se uzije polovina uz je v haji..
.::Richmond::.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .::Richmond::. »

prosimte kde se da ta carbon vecicka koupit? tohle schanim pres rok a vsude mi cpou jenom ty tlusty samolepici folie!
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Fandim... snad to dopadne dobre a kdyby se ti povedlo to plexi tak mi dej pls vedet, jo??? dikes...
SOLAR PRISONbude brzy
Odpovědět

Zpět na „Projekty“