Projekt:DigitalDooM´s SlaYeR (2.0) : 60% done! :)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

BTW1, na case se neustále pracuje a ve výsledku to bude ještě uchylnější než je to teď myslím originál hodne vernisáží ;)

BTW2, to že to někomu nepřipadá jako case ... no jeho problém ... nejsem a nechci být jeden z mnoha co jen lehce upravují nebo i stavý a ve výsledku to vypadá stále jako seriovka ... prostě můj styl je trochu jinej ale po pár kusech myslím že ho poznáte všichni ...

BTW3, to jestli to vypadá nebo bnevypadá hnusně je každého názor ... mě se to líbí (jinak bych to ani nevystavoval natož se stím dělal ) pravdou je že podle rakcí v Brně se můj case buď strašně líbil nebo nelíbil nic mezi tím :)

BTW4, Slayer ? a jak by měl vypadat podle tebe správný Slayer ? podle mě název vcelku sedí :);) krom toho na něj nikdo (zatim) nemá patent ... :lol:

Takže momentální situace je takováto:

SlaYeR mod je stále ve vývoji je rozhodně na čem pracovat základ je super bude vypadat po dalším dokončení uplně jinak bude to ještě více zajímavé a originální ... to že to nebude vypadat jako žádná jiná case na světě to je můj záměr mám raději originalitu než kopirování nápadů jiných ;) Bohužel momentálně je to můj druhý mod v pořadí jelikož vekerou pozornost a čas věnuji stále number one modu : DigitaldooM´s HellStorm

jinak ještě dělam jednu libůstku se kterou se ale vytasim až na CM na Invexu 2006 (pokud bude) jen prozradim že to bude Homemade case diamtrálně odlišná od HellStormu a dělám ji záměrně aby bylovidět že jsem schopen vyrobit i střídmější záležitosti ;)
danduo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danduo »

je to nadhera!!zadna seriovka,JE TO POZNAT,dal bych tomu 9.6/10/moc se mi nelibi barva parozi:)),ale jinak fakt respect!!
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

no - není to zrovna můj styl, ale je na tom vidět kuss dobrý práce a to se cení ..... je to good
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

na modu se pracuje (vymýšlí se jak to bude vypadat a plánuji celkovou konstrukci) ale momentálně fyzicky bohužel nemám čas :( uvažuji ale že si to všechno přestěhuji na kolej :)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Se vsadim, ze to bude zase nakej betlem :D :D :D
a moc neplanuj, pak te vyrazi a bude :old5:
Jinak samozrejme bezva prace
CASE: EA WINGS
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

BodyZ píše:Se vsadim, ze to bude zase nakej betlem :D :D :D
a moc neplanuj, pak te vyrazi a bude :old5:
Jinak samozrejme bezva prace
žádnej betlém :)
mě nevyrazí na pravech je to v klidu :) na strojárně moc těžký :(
vesele plánuju a kreslím ..to je asi tak to jediné co ohledně casemoddingu mohu na koleji dělat :(
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

BodyZ píše:Se vsadim, ze to bude zase nakej betlem :D :D :D
heh - tak udělat PC jako betlém by bylo docela zajímavý .... pod jestličkama DVD vypalovačka, hlava marie start, josefa reset - ježíšek každý oko jedna dioda, větrák na CPU bych obrátil tak aby vyfukoval a nadnášel tak andělíčky :lol: :-D :lol:
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

derjte pokoj s vyřezáváním betlému bych se asi pos .... :) už Hellstrom mi dává zabrat ...tohle bude menší a detailnější a vi byste chtěli betlém ? .... fuj :)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

2 digitaldoom ... no hellstorm je hodně good, sice taky né můj šálek kávy (já rádši velký hladký plochy) ale je to hodně dobrý a já před tebou smekám --- na druhou stranu uznej, že multimediální betlém by taky nebyl zahození :-D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak se mrkněte na podrobnější info sem http://www.ddworld.cz/content/view/18/41/ ... tady to musím příležitostně spacifikovat :)
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

Tenhle mod si mi vůbec nelíbí, přijde mi to takový přeplácaný, ve tmě to ještě jde, ale za světla z toho mam hodně smíšný pocity
kubeskuku
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt:DigitalDooM´s SlaYeR (2.0) : 60% done! :)

Příspěvek od kubeskuku »

to je mazeeeeeeeeeeec snad nejkrasnejsi modding co sem videl ,,,hej pekna prace :) :) :) :) :) :)
mb:gigabyte: ga-m52l-s3 cpu:sempron-3,2GHz
gpu:asus en8600gt 512mb ram:a-data ddr2/800 3x1Gb
hdd:segate 250Gb sata2 zdroj:350w/12cm fan
bedna:ca codegen-c9 monitor:aoc 17´´
klaveska,myš,repromon.,pc=modding
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

hm, po vice nez dvou letech...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

hhh chalan asi cestuje v case je v roce 2006 :-D :-D :-D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“