BTW2, to že to někomu nepřipadá jako case ... no jeho problém ... nejsem a nechci být jeden z mnoha co jen lehce upravují nebo i stavý a ve výsledku to vypadá stále jako seriovka ... prostě můj styl je trochu jinej ale po pár kusech myslím že ho poznáte všichni ...
BTW3, to jestli to vypadá nebo bnevypadá hnusně je každého názor ... mě se to líbí (jinak bych to ani nevystavoval natož se stím dělal ) pravdou je že podle rakcí v Brně se můj case buď strašně líbil nebo nelíbil nic mezi tím

BTW4, Slayer ? a jak by měl vypadat podle tebe správný Slayer ? podle mě název vcelku sedí

Takže momentální situace je takováto:
SlaYeR mod je stále ve vývoji je rozhodně na čem pracovat základ je super bude vypadat po dalším dokončení uplně jinak bude to ještě více zajímavé a originální ... to že to nebude vypadat jako žádná jiná case na světě to je můj záměr mám raději originalitu než kopirování nápadů jiných

jinak ještě dělam jednu libůstku se kterou se ale vytasim až na CM na Invexu 2006 (pokud bude) jen prozradim že to bude Homemade case diamtrálně odlišná od HellStormu a dělám ji záměrně aby bylovidět že jsem schopen vyrobit i střídmější záležitosti