PROJECT: Emental MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

knoflíky kool.. :)

ale vršek tý case se mi zdá mírně prohlej :o :? :shock:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

koza píše:ale vršek tý case se mi zdá mírně prohlej :o :? :shock:
To zkresluje ten zadní kousek plexi, kterej není přidělanej a je prohnutej...ale plech je rovnej...
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Stoobi píše:
koza píše:ale vršek tý case se mi zdá mírně prohlej :o :? :shock:
To zkresluje ten zadní kousek plexi, kterej není přidělanej a je prohnutej...ale plech je rovnej...
asi máš pravdu.. :)

-pak jak někdo psal tak by bylo krutý dát každej knoflík jinak velkej.. :)
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Suprova pracicka :-D Sice to vypada tak trochu hracickovsky ale me se to paci

Zatim opravdu pekne Tesim se na dokonceni :)
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Priklanim se k nazoru.. nepreplacavat... taky bych se zdrzel montovani veci na celo za kazdou cenu.. takhle je to elegantni..
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Taky se přikláním k tomu nedávat už nic do přední masky, protože takhle to vypadá hodně dobře. Ten Mod se mio fak líbí :) .

K tomu lepení plexi si přečti toto: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... xi&start=0 tady se to řeší, snad ti to pomůže :wink:
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

je to fakt pěkně vyvážený a krásně elegantní. Trošku k diskuzi bych viděl čudly, ale myslím, že buď se líbí a nebo ne. Záleží hlavně na tobě.
SaSa.K
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaSa.K »

Tááákže: :)

2 Dj´ Frodo: Jak myslíš vystouplý okraje? Ty díry mám normálně vyřízlý do plexi a jak je to podstříklý, tak to možná dělají odlesky, jinak vystouplý nejsou.

2 Digitaldoom : No horkovzdušnou jsem to ohejbal ... :). Ale že mi to prasklo, tak mě to hrozně naštvalo, protože další nemám a na zadek budu muset zas koupit. :sad: Vepředu jsem chtěl nechat takhle "prázdno", aby tam byla čistá linie. Možná bych tam hodil display, aby byl skrytej, něco ve stylu ST 2.0, ale to se ještě uvidí ... :) . A s tím plexi to taky vypadá zajímavě, už jsem psal do Axomu asi třikrát, jenže nemůžou nějak pochopit, co je to UV aktivní plexi, ale to se ještě domluví ... :) .

2 Radeon9550 : Čerpadýlko je SICCE Nova, není drahý a myslím, že stačí. Jinak s tou expanzkou je to škoda, ale ta nerezová bude snad lepší, už se na ní chystám :) .

2 Xan : Fuku tam mám, protože to je z toho prasklýho pásku, takže jsem to tam hodil jen tak pro ilustraci :wink:

2 Woyta : Ten pásek čistě průhlednej by byl lepší, ale z toho Axomu se nějak nerozhejbali. A tahle zelená je taková polopruhledná, jsem zvědavej, jak to bude vypadat pod UV. :D

2 SS_Rambo : Díky za link, já jsem to byl už pročítal, dvousložkovým epoxidem mi to tolik nedrželo, takže jsem to lepil těma pilinama v toluenu. A myslím, že to popraskalo tím, že jsem ji měl asi hodinu na vyschnutí na akumulačkách, tak to je možná tím.

No a k těm "čudlíkům". Jsou stříklý na zeleno a pak lakem, je fakt, že to není nic extra, ale zatím jsem je tam hodil, protože nic jinýho k dispozici nebylo. Jinak jsme to se Stoobim trochu řešili a asi je předělám, budou snad nový z plexisklový tyče (snad seženu) a asi trochu podsvětlený.

No nic, díky za názory a jsem rád, že se vcelku líbí. Snad zas brzo budu moci něco přihodit. :lol:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to SaSa.K:covece to by me nenapadlo ze ty hrany okolo der na tom predku jsou zpusobeny tim ze je bile podstrikly plexi :oops:

dost lidi si tim oklamal(i me)...super efekt

a tu expanzku jak ti popraskala si mel mozna nechat vyschnout pomalu a nestrkat ji na radiator
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

jj cerpadylko sem hned poznal jelikoz ho ma tatka doma.neni moc hlasite je stabilni a vykonne a za dobou cenu za kolik ho mas???
Mod je zatim pekny neni tomu moc co vytknout :wink: :wink: :) :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ted uz to vidim vystoupli nejsou to je tim ze to je pruhledny plexi a podstrikli takze proste me to pripadalo jako ze tam jsou vystouply hrany to je jedno uz to neres uz sem to pochopil!!

ALE TAK EXPANZKA JE FAKT DOBRA JA BYCH JI NEZAHAZOVAL!! NEREZ SE NEBUDE ZROVNA DO TOHODLE MODU HODIT!! JA BYCH JI ZKUSIL UDELAT ZNOVA ALE SLEPIL BYCH JI NECIM JINYM ABY NEPRASKALA!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

Moc pekne .. len tak dalej
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
kemo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kemo »

To je opravdu moc pěkný. Neni to přeplácaný ani chudý. Pěkná čistá práce. Dle mého názoru zatím nejlepší co sem za svoji existenci na foru viděl. Jen tak dál...
to uz je hodně špatny když tě ženská ždíme tak že chceš bejt veverka....
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Já expanzku lepil silikonem na akvárka, ale původně jsem to chtěl udělat jako ty. Ještě že tomu tak nebylo :cry: Jinak projekt se mi fakt líbí :thumbsup: :thumbsup:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Nádhera, se mi velmi hodně moc líbí, chtěl jsem dělat mod na bílo ale nedostal jse m se k tomu ($) ale tohle je fakt nádhera :)
SaSa.K
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaSa.K »

2 kemo : No, zas tak bych nepřeháněl ... :roll: , ale díky.

Tak tu expanzku už mám rozdělanou, během příštího týdne by snad mohla být hotová. Nerez bude myslím nejlepší nejen z hlediska pevnosti, ale musím to udělat trochu lépe konstrukčně. Hlavně kvůli tomu, že u tej starej jsem měl víčko nalepený, tady udělám oddělávací plexisklový na šroubky. Samozřejmě, že ji budu muset trochu vzhledově předělat, aby sedla do skříně a dělala takovej "blok" s košem na disky, takže musí vypadat podobně. No a že ta expanzka popraskala, tak to asi bylo fakt tím, že jsem ji nechal vyschnout na akumulačkách. Takže díky za ohlas a jsem rád, že se mod vcelku líbí. :oops:
Nesquik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nesquik »

APARTNÍ Case. Pokud je to tvůj první tak klobouk dolů i s vlasama. Ty knoflíky Tam krásně vyniknou a dělá to jeden celek s těma zelenejma okrajema. Jem to nezkazit nějakou kolotočárnou.

APARTNÍ APARTNÍ APARTNÍ
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hustě.

Příspěvek od piXar »

Prostě SUPER....není co dodat. 8)
Kron89
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kron89 »

Fakt kráááááááááásny hlavně ty bublinky fak cool nápad už se těším až to bude všechno v kupě.
Athlon X2 5000+ black edition, Biostar TF560 A2+,Adata 4x1024 MB DDR 800,Geforce 7900GTX extreme,Baracuda 320GB.LG DVD+-R/RW,TV Leadtek ,Chill 400W.
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Musim rict, ze se mi to taky dost libi, konecne nekdo na kom je videt ze neni neschopnej a navic ma vkus s urcitym umeleckym citenim. Urcite se da co zlepsit, ale myslim ze za originalitu a zpracovani si zaslouzis za 1 :thumbsup:
CASE: EA WINGS
Odpovědět

Zpět na „Projekty“