PS:Nesmim zapomenout tez na Xana a toho "co pase jeleny" a ostatni
Project WU-TANG by nem.p_90%
Moderátor: L4mka
- BodyZ
- Začátečník

Je to primo bomba, sice by, jak rikaji "kluci" byly lepsi barevny, ale i tak je to dost dobry. Cece, tvoji praci fakt uznavam. Po Stoobim ses jasne ty! Presne se mi trefujes do vkusu. Je to jednoduse pecka!!!
CASE: EA WINGS
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník

- nem.p
- Začátečník

mod trochu stoji, protoze jsem resil chlazeni. Na grafiku jsem dal pasiv a na NF4 taky. Je to upraveny xilence http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35989

diry pro uchyceni na desku vychazi presne vedle pipek, takze to byl trochu adrenalin

tady uz pohled s grafickou kartou, na ni jeste prijde tunel a mezi ni a chladic chipsetu 80ka ventil. Chladic jsem zkousel trochu ohnout kvuli sata konektorum, ale vratim to zpet aby se lepe vesel ten vetrak.

diry pro uchyceni na desku vychazi presne vedle pipek, takze to byl trochu adrenalin 

tady uz pohled s grafickou kartou, na ni jeste prijde tunel a mezi ni a chladic chipsetu 80ka ventil. Chladic jsem zkousel trochu ohnout kvuli sata konektorum, ale vratim to zpet aby se lepe vesel ten vetrak.

- master88
- Začátečník

hm .... inspirativni reseni..
jen me tak napada... co SATA konektory? jsou pristupny?
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- koza
- Začátečník

- master88
- Začátečník

todle je cesky forum... a nenaky hatlamatla hy....hlupak píše:vzdyt psal ze to musel ohmou kvuli rpistupu knim, a psla ze to bude vracet tzn, zetam asi dostane na ne..myslim tak se to tedty pochpoli jamaster88 píše:hm .... inspirativni reseni..jen me tak napada... co SATA konektory? jsou pristupny?
vubec ti neni poradne rozumet co pises ... sem to musel lustit...
no nic... 700kc je dost na hrani..
jinak havu typuju tak 4,5KG
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No hezký...ale příjde mi škoda cpát na ten chipset ještě fan. Podle mě to musí utáhnout pasivně, respektive já když jsem dělal na nF4 pasiv (AeroCool s heatpipe), tak to stačilo - teplota nešla nad 35°C i při @3GHz Opteronu. Celkově to je rulezzní řešení - passive cooling
A nekazil bych to dalším fanem, chce to zkusit, ale měl by stačit intake a outtake...
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Radeon9550
- Začátečník

Ne mozna ale urcite!!!§Ale vypada to dobre no,ztim sem nenasel na tomhle modu skoro chybicku,az na ty madla no

PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- nem.p
- Začátečník

no diky, ze se vam to libi, taky to bylo dost nakladny
Nejak jsem to nevazil, ale neni to tak hrozny - deska. Pasiv na grafice je tezky dost.
Jen pro upresneni - ja ani nechci chladit vetronem chipset, ale spis ofukovat grafiku. Ja hry moc nehraju, ale kdyz jsem na zkousku pustil gamesu, tak chladic na grafice pekne topil (jeste jsem nekoukal na teplotu). Ten pasiv na chipsetu jsem zkousel chvily vcera a teplota byla 50 stupnu, ale jelo vse pasivne, krom zdroje, tak snad bude lepe. Musim to samo jeste poradne vyzkouset, ale zatim me v podstate nejvic tesi procesor - je to nejstudenejsi cast PC
Jen pro upresneni - ja ani nechci chladit vetronem chipset, ale spis ofukovat grafiku. Ja hry moc nehraju, ale kdyz jsem na zkousku pustil gamesu, tak chladic na grafice pekne topil (jeste jsem nekoukal na teplotu). Ten pasiv na chipsetu jsem zkousel chvily vcera a teplota byla 50 stupnu, ale jelo vse pasivne, krom zdroje, tak snad bude lepe. Musim to samo jeste poradne vyzkouset, ale zatim me v podstate nejvic tesi procesor - je to nejstudenejsi cast PC
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník

- koza
- Začátečník

- nem.p
- Začátečník

- Bedna
- Začátečník

heh, tak to by byl vystizny nazevkoza píše:btw nechceš mod přejmenovat na "dvě věže" ?![]()
OT: sry ale kdyz uz to sem pisu tak se zeptam: ma cenu odhlucnovat dvd mechaniku molitanem ? jinak sry za ot, ale nevim kde bych se na to mohl zeptat
- dR@gon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé Twin towers. Ty pasivy jsou rulezní... jen pozor aby ti tam nepřilétli nějací teroristé a nesundali ti je....
Jinak to máš fakt dobře vymyšlený... Jsem zvědavej na tvoje další počiny. Doufám, že už brzo rozjedu svuj vlastní projekt. Takže jen tak dál...
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1