DVD+R je pod tou strednou zaslepkou a disketovku som uz davnejsie uplne zavrhol.
znovu dakujem za prispevky. hlavne za tie tvorive. niektore myslienky som uz v hlave mal a niektore ma inspirovali.
Je to dlhodoby projekt a teraz si asi znovu chvylu polezi, kym nezmaturujem. mozno iba nejakle detaili, lebo do ucenia sa nutim velmi tazko.
edit/
Plan na pokracovanie. vytvorit nejake Loga a podobne zalezitosti, kos na HDD pojde na listockovy plech a plech pod doskou zase na karbon.
zadnu bocnicu cez bednu nebude vidiet. bude pred nou plagat, ktory dam vytlacit vo fotokvalite a bude na nom pohlad do motora Mustangu.
Na dno case pojde pravdepodobne molitan a niekde v jeho strede bude este nieco, ale to je zatial tajmstvom

.
Uvazujem este nad nejkym podvozkom. bud to bude tvarovany ako spoiler, alebo toto s inym podsvietenim samozrejme:

toto sa mi dost paci a je to originalne. keby to nebolo trochu od temy, tak nevaham, ale teraz neviem ci to tam dat, alebo nie. mysli, ze nejaky pokus o spoiler by to skor pokazil ako vylepsil.