project: Vulcanus

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

žiadne okno!!!!!! zrušilo by to celu atmosferu :shock: ale nejake efektne "držádla" by si mohol spravit :wink:
sergej_
Nováček
Nováček

Příspěvek od sergej_ »

no... pokud bych dělal držadla, tak by byly asi nějaký oddělávatelný, protože nechci, aby kazily křivku toho "víka" ...
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

alebo na vrchu tych holych bocnic - vyzeralo by to zpredu ako tento smajlik :bigups:
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

Držadla jsou tam na houby, pač naruší celkový jednotný dojem a horní linii té case. Ty bych tam rozhodne nedával!
there´s no beast without cruelty (F. Nietzsche)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

jessie.james píše:Držadla jsou tam na houby, pač naruší celkový jednotný dojem a horní linii té case. Ty bych tam rozhodne nedával!
Mám stejný názor
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

nejake "zlte" kovane urcite nenarusia tie prazdne bocnice ;) a vyriesit by sa to aj dalo sklapatelnostou ;)
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

no já si myslím že by ty ucha mohly nadělat stejný bordel jako prosklená bočnice ten mod je výborný bez toho a pokud bys tam už ty ucha chtěl dělat tak jen tak aby nebyly vidět na to je jedna metoda že ti bude trčet jen ůchytka a tu můžeš tvarovat jakkoli.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

pocuj sergej. robim mapu do counter-strike 1.6 :) bude ti vadit ak tam bude tvoj vulcanus? :) vyriesim uz za teba cely ten problem s "ohnivym svetlom" v mape :)
sergej_
Nováček
Nováček

Příspěvek od sergej_ »

nevím, jak přesně to myslíš ... použít Vulcanuse... Myslíš logo, nebo tvar počítače? Napiš podrobnosti a můžeme se domluvit na podmínkách a možnostech použití loga a jiných záležitostí... asi to bude nejlepší přes SZ...
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

ee, len taky detajlik v mape, proste ze sa tam bude nachadzat PC a tak mi napadlo ci by to nemohol byt vulcanus :)

///Woyta A dost. Hry si probirejte jinde.
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

:o omg to je masakr, takhle hustou case jsem nevidel, nevim proc, ale vzpomnel jsem si pri pohledu na ni na Fallout, to asi ta atmosfera poradny kovariny a elektroniky.
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Jedna z nejhustějších skříní co jsem viděl. Když se tenhle nápad rodil, byl jsem tady u toho a teď po nějaké době co jsem tady nebyl, koukám na obrovský kus práce, která je vice než precizní. Nádhera. Co se týče manipulovatelnosti case, její vzhled je max. vynahradí. :wink:
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
(marty)
Nováček
Nováček

Příspěvek od (marty) »

No tak to bych asi doma v pokoji nezvlád :) Je vidět, že umíš použít to co umíš i když kovářství k počítačum na první pohled nejde. I když se mi tenhle styl úprav ani na autech a ni nikde jinde nelíbí, musím přiznat, že se na to těšim. :wink:
Božák
Nováček
Nováček

Re: project: Vulcanus

Příspěvek od Božák »

hele tohle se ti fkat povedlo. Je pravda že vykovanej case jsem ještě neviděl. Ale já vyřezávám ze dřeva. A taky to neni špatný.
Ale přesto jsi mistr v oboru :worship: :worship: :-D
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Proč Otevíráš skoro 2 roky starý thread :stupid: :stupid: :bigups:
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

arxeiss píše:Proč Otevíráš skoro 2 roky starý thread :stupid: :stupid: :bigups:
Rok a půl... :-D

//ZdenekSveda: pánové naučte se už konečně ignorovat podobné otvírače starých témat. K tomu aby jim někdo vysvětloval situaci jsou tu moderátoři a ne vy, kteří tu potom zbytečně rozvádíte vzniklý flame.
Wannabe dickface... :]
Odpovědět

Zpět na „Projekty“