no já si myslím že by ty ucha mohly nadělat stejný bordel jako prosklená bočnice ten mod je výborný bez toho a pokud bys tam už ty ucha chtěl dělat tak jen tak aby nebyly vidět na to je jedna metoda že ti bude trčet jen ůchytka a tu můžeš tvarovat jakkoli.
pocuj sergej. robim mapu do counter-strike 1.6 bude ti vadit ak tam bude tvoj vulcanus? vyriesim uz za teba cely ten problem s "ohnivym svetlom" v mape
nevím, jak přesně to myslíš ... použít Vulcanuse... Myslíš logo, nebo tvar počítače? Napiš podrobnosti a můžeme se domluvit na podmínkách a možnostech použití loga a jiných záležitostí... asi to bude nejlepší přes SZ...
omg to je masakr, takhle hustou case jsem nevidel, nevim proc, ale vzpomnel jsem si pri pohledu na ni na Fallout, to asi ta atmosfera poradny kovariny a elektroniky.
Jedna z nejhustějších skříní co jsem viděl. Když se tenhle nápad rodil, byl jsem tady u toho a teď po nějaké době co jsem tady nebyl, koukám na obrovský kus práce, která je vice než precizní. Nádhera. Co se týče manipulovatelnosti case, její vzhled je max. vynahradí.
Now working on Project Gaia http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340 CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EEGPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIeOS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
No tak to bych asi doma v pokoji nezvlád Je vidět, že umíš použít to co umíš i když kovářství k počítačum na první pohled nejde. I když se mi tenhle styl úprav ani na autech a ni nikde jinde nelíbí, musím přiznat, že se na to těšim.
hele tohle se ti fkat povedlo. Je pravda že vykovanej case jsem ještě neviděl. Ale já vyřezávám ze dřeva. A taky to neni špatný.
Ale přesto jsi mistr v oboru
arxeiss píše:Proč Otevíráš skoro 2 roky starý thread
Rok a půl...
//ZdenekSveda: pánové naučte se už konečně ignorovat podobné otvírače starých témat. K tomu aby jim někdo vysvětloval situaci jsou tu moderátoři a ne vy, kteří tu potom zbytečně rozvádíte vzniklý flame.