Project WU-TANG by nem.p_90%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ja spise postradam vyznam toho vysuvnyho kose.. stejne ho clovek musi vyndat, aby se dostal ke sroubum na zadni strane.. :?
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

jj vypada to pekne, zatim jen predstava tech barev je dost dobra.
popravde sjme si myslel ze ten sampler mas a ze ho chces spojit s compem.
Po zjisteny hrube ceny obycejneho MV8000 cca 50 000kc (a ted jeste special editoin wu-tang clan) ne4jsme prekvapen ze ho nemas. Ale bylo by to super combinace.
Jinak Best Luck :)
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Cas upgrade meho hlavniho PC nadesela, a to pomerne rychle az necekane. Chtel jsem si na nej pripravit v klidu nejakou peknou bednu, ale vzhledem k okolnostem na ni uz tyden delam a pristi tyden uz ji chci mit na stole.
Tak to by uz mela byt hotova ne???Delam si srandu.Ale zajimalo by me jesli nejake novinky na casu nebo tak. :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

netlac na pilu chlape :-D mam toho uz docela dost, ale nejak se nemuzu dostat k tomu hodit sem ty fotky. Snad to dnes jeste stihnu. Resim ted chlazeni tak na modu moc nedelam :(
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

neco malo fotek

Obrázek Obrázek

Obrázek

nastrikane celo mechaniky, regulatoru a predni mrizky - jeji puvod prozradim pozdeji

Obrázek

zdroj po flexovani a vymene vetraku

Obrázek

zkouska velikosti skrine pro porovnani s mopsem :-D
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Tak ta zkouška pro porovnání velikosti je fakt lol. Koukám, že nedostatkem originality netrpíš co? Každej srovnává podle věcí jako je třeba lahev piva, krabička cigaret nebo sirek, ale nacpat do skříně psa... To je mazec... :lol:
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Zluta barva vypada docela pekne :) :wink: jinak zatim neni moc co hodnotit krome nastriku a oflexovani :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jaky tam bude matros?
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

zase good jako dycky, zluta je celkem pekna barva. Hodne lidi je desne konzervativni co se barvy tyce. Kdyz to risknes s nakou neobvyklou barvou, vysledek vetsinou bejva prekvapive dobrej.
Ty myslim mas velkej cit pro barvy. Cervena rulez :D
CASE: EA WINGS
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

zdroj vypada velmi krute, mozna se k tomu flexovani taky dotalcim... :roll:
Naposledy upravil(a) Bedna dne ned 5. bře 2006, 10:10, celkem upraveno 1 x.
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

2 dragon : musime byt trochu inovativni :wink:

2 radeon : nemuzu vam hned ukazat vsechno :wink:

2 cujo : tak jestli myslis hardware tak tam bude dfi lp nf4 ultra, athlon64 3200, kingmax 2x1024, saphire x1600pro, audigi 2 a tv pinnacle + 1xdvd-rw a ctecka.

2 bodyZ : diky, ale dycky to good eni. cervenou jsem puvodne chtel, ale ten bord od dfi je fakt inspirativni :)

no a rovnou soupnu i novy fotky

puvodni a upraveny regulator - svetylka jsem zrusil, cudle zapustil, trochu ocesal a nabarvil.
Obrázek Obrázek

na vrch bedny jsem pridelal drzadla pro lepsi prenaseni a prijdou jeste ocernit a na mechanice je zakytovano ovladani hlasitosti a vystup na sluchatka.

Obrázek Obrázek
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Hmm no neni co dodat, mozna mi tam nak nepasujou drzadla.Ale to zase muze vypadat uplne jinak az bude case vcelku a az budou na cerno :wink: Jinak regulator rulezzni,taky ho chci ale nedostavaji se penize na takove serepeticky :( stal 400ze??Barevna kombinace se mi strasne zamlouva.Ale ta CDROMKA jak se divam tak pusobi tak zvlastne.Ta cerna barva to je naka perletova ci co??
EDIT:Sorry preklep :oops:
Naposledy upravil(a) Radeon9550 dne sob 4. bře 2006, 23:06, celkem upraveno 1 x.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Radeon9550 píše:Hmm no neni co dodat, zatim asi neni co dodat
wtf?

regulátor se poved.. cd romka je zvláštní.. ta barva.. ta černá.. taková dětská.. :D

-ted mě tak napadlo.. jak tam chceš dát fota wu tang? jako to bude air brush či co?
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

ten upravenej regulátor je fakt pěknej rozhodně lepší než v původnim stavu :)
a ta mechanika je fakt nějaká divná :wink:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

2 radeon - regulator mam uz dost dlouho. mel jsem ho uz na svym prvnim modu a stal spis 500, ale je to peknej sh... Ten si fakt nekupujte - zpracovani desny a funkce diod jeste horsi.

2 koza - hele s tema fotkama to byla ironie :) ale jmena tam nejspis budou.

2 filletzz - diky, taky se mi vic zamlova.

a ted k te mechanice a barve. Barva je cerna metaliza. Je a bude pouzita vsade. Mechnika je prepalena bleskem a ty perletovy blbosti se tam moc vysvitily. Ve skutecnosti to skoro metalicky nevypada.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

nem.p píše:2 koza - hele s tema fotkama to byla ironie :) ale jmena tam nejspis budou.

a ted k te mechanice a barve. Barva je cerna metaliza. Je a bude pouzita vsade. Mechnika je prepalena bleskem a ty perletovy blbosti se tam moc vysvitily. Ve skutecnosti to skoro metalicky nevypada.
škoda no... :(

stejná černá je i na tom regulátoru?
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Promazáno To kolem HW, to si řešte jinde.

Jinak k modu, zatím se mi to moc líbí. Jenom mi připadá, že ten předek je takovej moc tovární, ne? Chtělo by to ho nějak pořádně upravit. A moc se mi nelíběj ty madla, je to sice věc názoru, ale podle mě by se tam hodily nějaký masivnější. Třeba něco v tomhle stylu:

Obrázek
Obrázek
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

myslel sem jaky material bude na predku a vrchu :)
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

2 koza - cerna je vsude stejna, takze skutecne zalezi jak se to foti.

2 stoobi - predek opet nebude nijak moc upravovan, odpoledne nahodim nejaky foto. Madla jsem mel od pocatku predstavu masivnejsi, ale tvarove stejne, ktere jsem pouzil. Nakonec jsem ziskal tyto zdarma z nejakeho racku a ted kdyz jsou cerne mi tam docela sedi. Treba jeste narazim na lepsi.

2 cujo - predek je plast a vrch je take plast, ale pod nim samozrejme plech, tak snad jsem to uz pochopil spravne :oops:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

a to je puvodni plech nebo jsi koupil novy?
Odpovědět

Zpět na „Projekty“