Project WU-TANG by nem.p_90%
Moderátor: L4mka
- Maxtor
- Začátečník

-
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj vypada to pekne, zatim jen predstava tech barev je dost dobra.
popravde sjme si myslel ze ten sampler mas a ze ho chces spojit s compem.
Po zjisteny hrube ceny obycejneho MV8000 cca 50 000kc (a ted jeste special editoin wu-tang clan) ne4jsme prekvapen ze ho nemas. Ale bylo by to super combinace.
Jinak Best Luck
popravde sjme si myslel ze ten sampler mas a ze ho chces spojit s compem.
Po zjisteny hrube ceny obycejneho MV8000 cca 50 000kc (a ted jeste special editoin wu-tang clan) ne4jsme prekvapen ze ho nemas. Ale bylo by to super combinace.
Jinak Best Luck
- Radeon9550
- Začátečník

Tak to by uz mela byt hotova ne???Delam si srandu.Ale zajimalo by me jesli nejake novinky na casu nebo tak.Cas upgrade meho hlavniho PC nadesela, a to pomerne rychle az necekane. Chtel jsem si na nej pripravit v klidu nejakou peknou bednu, ale vzhledem k okolnostem na ni uz tyden delam a pristi tyden uz ji chci mit na stole.
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- nem.p
- Začátečník

- nem.p
- Začátečník

- dR@gon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ta zkouška pro porovnání velikosti je fakt lol. Koukám, že nedostatkem originality netrpíš co? Každej srovnává podle věcí jako je třeba lahev piva, krabička cigaret nebo sirek, ale nacpat do skříně psa... To je mazec... 
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
- Radeon9550
- Začátečník

Zluta barva vypada docela pekne
jinak zatim neni moc co hodnotit krome nastriku a oflexovani 
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- Cujo
- Mírně pokročilý

- BodyZ
- Začátečník

zase good jako dycky, zluta je celkem pekna barva. Hodne lidi je desne konzervativni co se barvy tyce. Kdyz to risknes s nakou neobvyklou barvou, vysledek vetsinou bejva prekvapive dobrej.
Ty myslim mas velkej cit pro barvy. Cervena rulez
Ty myslim mas velkej cit pro barvy. Cervena rulez
CASE: EA WINGS
- nem.p
- Začátečník

2 dragon : musime byt trochu inovativni
2 radeon : nemuzu vam hned ukazat vsechno
2 cujo : tak jestli myslis hardware tak tam bude dfi lp nf4 ultra, athlon64 3200, kingmax 2x1024, saphire x1600pro, audigi 2 a tv pinnacle + 1xdvd-rw a ctecka.
2 bodyZ : diky, ale dycky to good eni. cervenou jsem puvodne chtel, ale ten bord od dfi je fakt inspirativni
no a rovnou soupnu i novy fotky
puvodni a upraveny regulator - svetylka jsem zrusil, cudle zapustil, trochu ocesal a nabarvil.

na vrch bedny jsem pridelal drzadla pro lepsi prenaseni a prijdou jeste ocernit a na mechanice je zakytovano ovladani hlasitosti a vystup na sluchatka.

2 radeon : nemuzu vam hned ukazat vsechno
2 cujo : tak jestli myslis hardware tak tam bude dfi lp nf4 ultra, athlon64 3200, kingmax 2x1024, saphire x1600pro, audigi 2 a tv pinnacle + 1xdvd-rw a ctecka.
2 bodyZ : diky, ale dycky to good eni. cervenou jsem puvodne chtel, ale ten bord od dfi je fakt inspirativni
no a rovnou soupnu i novy fotky
puvodni a upraveny regulator - svetylka jsem zrusil, cudle zapustil, trochu ocesal a nabarvil.

na vrch bedny jsem pridelal drzadla pro lepsi prenaseni a prijdou jeste ocernit a na mechanice je zakytovano ovladani hlasitosti a vystup na sluchatka.

- Radeon9550
- Začátečník

Hmm no neni co dodat, mozna mi tam nak nepasujou drzadla.Ale to zase muze vypadat uplne jinak az bude case vcelku a az budou na cerno
Jinak regulator rulezzni,taky ho chci ale nedostavaji se penize na takove serepeticky
stal 400ze??Barevna kombinace se mi strasne zamlouva.Ale ta CDROMKA jak se divam tak pusobi tak zvlastne.Ta cerna barva to je naka perletova ci co??
EDIT:Sorry preklep
EDIT:Sorry preklep
Naposledy upravil(a) Radeon9550 dne sob 4. bře 2006, 23:06, celkem upraveno 1 x.
- koza
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník

2 radeon - regulator mam uz dost dlouho. mel jsem ho uz na svym prvnim modu a stal spis 500, ale je to peknej sh... Ten si fakt nekupujte - zpracovani desny a funkce diod jeste horsi.
2 koza - hele s tema fotkama to byla ironie
ale jmena tam nejspis budou.
2 filletzz - diky, taky se mi vic zamlova.
a ted k te mechanice a barve. Barva je cerna metaliza. Je a bude pouzita vsade. Mechnika je prepalena bleskem a ty perletovy blbosti se tam moc vysvitily. Ve skutecnosti to skoro metalicky nevypada.
2 koza - hele s tema fotkama to byla ironie
2 filletzz - diky, taky se mi vic zamlova.
a ted k te mechanice a barve. Barva je cerna metaliza. Je a bude pouzita vsade. Mechnika je prepalena bleskem a ty perletovy blbosti se tam moc vysvitily. Ve skutecnosti to skoro metalicky nevypada.
- koza
- Začátečník

škoda no...nem.p píše:2 koza - hele s tema fotkama to byla ironieale jmena tam nejspis budou.
stejná černá je i na tom regulátoru?
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Promazáno To kolem HW, to si řešte jinde.
Jinak k modu, zatím se mi to moc líbí. Jenom mi připadá, že ten předek je takovej moc tovární, ne? Chtělo by to ho nějak pořádně upravit. A moc se mi nelíběj ty madla, je to sice věc názoru, ale podle mě by se tam hodily nějaký masivnější. Třeba něco v tomhle stylu:

Jinak k modu, zatím se mi to moc líbí. Jenom mi připadá, že ten předek je takovej moc tovární, ne? Chtělo by to ho nějak pořádně upravit. A moc se mi nelíběj ty madla, je to sice věc názoru, ale podle mě by se tam hodily nějaký masivnější. Třeba něco v tomhle stylu:

- Cujo
- Mírně pokročilý

- nem.p
- Začátečník

2 koza - cerna je vsude stejna, takze skutecne zalezi jak se to foti.
2 stoobi - predek opet nebude nijak moc upravovan, odpoledne nahodim nejaky foto. Madla jsem mel od pocatku predstavu masivnejsi, ale tvarove stejne, ktere jsem pouzil. Nakonec jsem ziskal tyto zdarma z nejakeho racku a ted kdyz jsou cerne mi tam docela sedi. Treba jeste narazim na lepsi.
2 cujo - predek je plast a vrch je take plast, ale pod nim samozrejme plech, tak snad jsem to uz pochopil spravne
2 stoobi - predek opet nebude nijak moc upravovan, odpoledne nahodim nejaky foto. Madla jsem mel od pocatku predstavu masivnejsi, ale tvarove stejne, ktere jsem pouzil. Nakonec jsem ziskal tyto zdarma z nejakeho racku a ted kdyz jsou cerne mi tam docela sedi. Treba jeste narazim na lepsi.
2 cujo - predek je plast a vrch je take plast, ale pod nim samozrejme plech, tak snad jsem to uz pochopil spravne